SEATCLUBLİFE AİLESİ İNEGÖL’DE BULUŞTU

2015 Yılında kurulan Seatclublife Motor Sporları Derneği üyeleri, İnegöl’de bir araya geldi.

Yayınlama: 11.01.2020
1.146
A+
A-

2015 Yılında Muhammet Canbolat ve arkadaşları tarafından kurulan Seatclublife Motor Sporları Derneği’nin etkinlikleri ve sosyal sorumluluk projeleri devam ediyor. Otomobil sevdasının aileye dönüşen grup, geçtiğimiz günlerde İnegöl’de bir araya geldi.

 

Geçtiğimiz Cuma Akşamı İnegöl’de yapılan ortak buluşmaya, Seatclublife İnegöl yönetiminden Onur Durgun, Safa Esadi, Bursa yönetiminden Serkan Durak’ın koordine ettiği etkinlikte nedeni ile Seatclublife Bursa ailesine teşekkür etti.






 

Seatclublife İnegöl yöneticileri, stresli çalışma hayatın yorgunluğunu atabileceği yeni dostluklar, arkadaşlıklar kurabilecek, sıcak güler yüzlü bir aile olarak her cuma akşamı buluştuklarını ifade etti.

 

Konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere ter verildi: “SCL ailesi olarak ekip oluşumu tamamen sosyal organizasyonlarımızın güzelliğine, aile sıcaklığına, samimiyetine, birbirlerine yardımcı olma sevecenliğine bağlıdır. Organizasyonlarımız bölge bölge Cuma günleri farklı mekânlarda gerek yemek, gerek çay kahve ortamı, gerek halı saha, bowling turnuvaları olarak her bir arkadaşımıza hitap edecek ve onları mutlu edecek şekilde düzenlemekteyiz. Doğum günü, iftar programları, huzur evi ziyaretleri, bayram buluşmaları olmazsa olmazlarımızdır”

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş