iNEGöL’ü TEMSiL EDECEK

İnegöl Ahıska Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Folklor Ekibi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Kocaeli Uluslararası Öğrenci Derneği işbirliğinde gerçekleştirilecek olan Uluslararası Öğrenci Buluşması’nda sahne alacak.

Yayınlama: 03.04.2019
11.879
A+
A-

Kocaeli’de düzenlenecek olan Uluslararası Öğrenci Buluşması, 06 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Düzenlenecek olan buluşmada İnegöl Ahıska Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Folklor Ekibi de sahne alacak.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Ahıska Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ve DATÜP Sekreteri Mehmet Taş, “Ahıskalılar her zaman olduğu gibi İnegöl’ü en iyi şekilde temsil etmek için elinden geleni yapıyor. Derneğimiz bünyesinde yıllar önce folklor ekibi kurulmuştu. Folklor ekibimiz artık Türkiye çapında tanınır hale geldi. Ben emeği geçen bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.






 

Mehmet Taş sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: “Folklor ekibimiz, 06 Nisan Cumartesi günü Kocaeli şehrimizde düzenlenecek olan Uluslararası Öğrenci Buluşması etkinliklerine katılacak. Burada gösteriler yaparak İnegöl’ümüzü temsil edecekler”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş