Özdilek’te sahne heyecanı

Özdilek Alışveriş Merkezi’nde 3 yıldır ücretsiz olarak sürdürülen ‘Yaratıcı Drama Kursu’ öğrencileri, 23 Nisan ve 17 Mayıs tarihlerinde Kültür Merkezi’nde sahneleyecekleri tiyatro oyunu için hazırlanıyor.

Yayınlama: 17.03.2014
2.276
A+
A-

Özdilek Alışveriş Merkezi İşletme Müdürü Alim Durmaz, İnegöl Özdilek bünyesinde 3 yıldır sürdürdükleri ücretsiz ‘Yaratıcı Drama Kursları’nın büyük katılımla devam ettiğini söyledi.

 

22 yıldan beri Özdilek’te çocuk şenliklerini hazırlayıp sunan tiyatro sanatçısı Cengiz ve Şirin Oba tarafından verilen drama derslerinin 7-16 yaş arası çocukları kapsadığını belirten Durmaz, “Yoğun talep üzerine bu yıl lise öğrencilerinin de bulunduğu kurs, işletmenin düzenlemiş olduğu birçok etkinlikte de kendisini gösteriyor” dedi.






 

Kasım ayından beri ücretsiz olarak verilen drama ve tiyatro derslerinin içeriğinde; diksiyon, doğaçlama, rol-mimik ve dramatizasyon çalışmalarının yer aldığını anlatan Müdür Alim Durmaz, yaratıcı drama çalışmalarının çocukların sosyal beceriler kazanmasına, zeka ve kişilik gelişimlerinin olumlu etkilenmesine, sosyalleşmelerine, dil becerilerinin gelişmesine yardımcı olduğunu vurguladı.

 

7-16 yaş arası 80 çocuğun her hafta ders aldığı atölyede, kursların sonunda 23 Nisan ve 17 Mayıs tarihlerinde Kültür Merkezi’nde tiyatro oyununun sahneye konulacağını da açıklayan Durmaz, “Başarılı öğrencilerin yer alacağı tiyatro için, metinlerini çalışan çocuklar, ilk defa bir tiyatro oyununda oynayacakları için çok mutlular. Aileler de çocuklarının kendini ifade edebilmeleri yönünden çok olumlu bulduğu bu çalışmayı Özdilek’in her yıl tekrarlamasını isteyerek teşekkürlerini iletiyorlar. Müşterilerimize ve tüm İnegöl halkına yönelik aktivitelerimizi aralıksız devam ettireceğiz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş