Galatasaraylılardan Aktaş’a forma jesti

İnegöl Galatasaraylı Taraftarlar Derneği’nin yeni yönetimi, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Aktaş’a 16 numaralı ve isminin yazıldığı olduğu Galatasaray forması hediye edildi.

Yayınlama: 08.06.2016
1.438
A+
A-

Mayıs ayında yapılan olağan genel kurul sonucunda İnegöl Galatasaraylı Taraftarlar Derneği Başkanlığına seçilen Erdoğan Kızmaz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte protokol ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

 

AMACIMIZ GALATASARAYLILIĞI ÖN PLANA ÇIKARMAK






Ziyarette konuşan İnegöl Galatasaraylı Taraftarlar Derneği Başkanı Erdoğan Kızmaz, Galatasaraylı Taraftarlar Derneği olarak 23 Mayıs 2016 tarihinde olağan genel kurulu gerçekleştirdiklerini söyledi. Yönetim kurulu olarak Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile protokol ziyaretlerinin startını verdiklerini kaydeden Kızmaz, “Kendisi her alanda olduğu gibi bu alanda da bizler destekliyorlar. Bizler istiyoruz ki İnegöl’ümüz sosyal ve kültürel anlamda gerçekten Türkiye’de örnek bir şehir olsun. Biz de Galatasaraylı taraftarlar olarak İnegöl’ün bu güzel havasına katkı koymak istiyoruz. İnegöl’de var olan futbol sevgisinin kendi taraftarlarımız arasında birlik beraberlik oluşturarak Galatasaraylılığı ön plana çıkarmak. Bunları da ortaya koyarken saygı ve sevgiyi ortaya koyan çalışmalar yapmak istiyoruz. Bugün de ramazanın 1’inci günü. İnegöl halkımıza ve tüm İslam alemine ramazanın hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

 

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise herkesin gönlünde tuttuğu bir spor kulübü olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: “Galatasaray’da Türkiye liglerinin efsane takımlarından biri. 100 yılı aşkın süreçte derbilerin baş tacı olmuş, Avrupa ve Türkiye’de elde ettiği başarılarla adından söz ettirmiş bir kulübümüz. Galatasaray kulübünün İnegöl yapılanmasında görev alan arkadaşlarımıza da başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Bunlar belki futbolla ilgili bir tutkunun ürünü olarak ortaya çıkmış olabilir ama beraberinde arkadaş gruplarının bir araya gelerek hem tuttukları takımı izlemek ve bununla ilgili coşkuyu yaşamak, beraberinde de farklı sosyal faaliyetlere imza atabilmek adına bu tip organizasyonları araç olarak düşünmek gerekiyor. Burada gördüğümüz arkadaşlar da farklı organizasyonlar içerisinde yer alan, bu işin bilincinde ve şuurunda olan arkadaşlar. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

 

Sarı kırmızılı taraftarlar, ziyarette Başkan Aktaş’a isminin yazılı olduğu 16 numaralı Galatasaray forması da hediye etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş