Konya gezisinden 3.500 kişi faydalandı

İnegöl Belediyesi tarafından 12 Mayıs – 27 Eylül tarihleri arasında 50 yaş ve üstü yaşlılara yönelik düzenlenen Konya gezisi sona erdi. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaklaşık 3.500 kişinin katıldığı geziyle alakalı bilgilendirmede yaparken, İnegöllüleri başka bölgelerle buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Yayınlama: 27.09.2014
861
A+
A-

12 Mayıs – 27 Eylül tarihleri arasında 50 yaş ve üstü yaşlılara yönelik düzenlenen Konya gezisi sona erdi. Geziye yaklaşık 3 bin 500 kişi katıldı.

 

3.500 KİŞİYİ GEZİYE GÖTÜRDÜK






Konya gezisinin oldukça fazla ilgi gördüğünü belirten “Aktaş; Mayıs ayının 12’sinde başlattığımız Konya gezilerimizin son turunu yapıyoruz. Öncelikle ilçe halkımıza çok teşekkür ediyorum. 50 yaş üzeri büyüklerimiz için hazırlamış olduğumuz bu geziye 4.000 bin civarında müracaat olmuştu. Yaklaşık 3.500 kişiyi geziye götürdük. Yaklaşık 700 vatandaşımız değişik mazeretler dolayısıyla bu müracaatlarını iptal ettiler” dedi.

 

Herhangi bir ücret almaksızın ülkemizin önemli ve güzel şehirlerinden Mevlana’nın diyarı Konya’ya yaklaşık 3.500’den fazla vatandaşı götürmüş olduklarını söyleyen Aktaş. Daha önce Bursa ve Çanakkale gezisi düzenlediklerini, Konya ile alakalı uygulamayı da bu yıl gerçekleştirdiklerini kaydetti.

 

Gezilerin önümüzdeki yıl bir miktar daha Konya ile devam edeceğini belirten Aktaş, “İnşallah ülkemizin başka bölgeleriyle vatandaşlarımızı buluşturmaya devam edeceğiz. Belediye olarak alt yapı üst yapı ile çalışırken, sosyal belediyeciliği de en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız” dedi.

 

Kazasız belasız, hiçbir sorun ve sıkıntı olmadan gezileri tamamlamış olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Aktaş, “Giden vatandaşlarımızdan yüzlerce, binlerce dualar aldık o açıdan da çok mutluyuz. Bu son turda geziye giden vatandaşlarımıza hayırlı yoluculuklar diliyorum” dedi.

 

Aktaş son olarak, gezi organizasyonunu yapan Hizmet Masası personeline, her gece otobüslerde görevli olarak giden belediye çalışanlarına, Konya’yı tüm güzellikleriyle anlatan rehberlere, oraya sağ salim götüren otobüs şoförlerine ve gezinin sorunsuz geçmesi için tüm çabasını ortaya koyan herkese teşekkür etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş