THM Konseri güzel anlar yaşattı

Türk Halk Müziği Konseri İnegöl Belediyesi ve Sahnedarlar Tiyatro Topluluğu işbirliği ile Belediye Kültür Sarayı’nda gerçekleştirildi.

Yayınlama: 26.03.2014
1.798
A+
A-

Saat: 20.00’da başladı ve 22.00 da bitti. Programa; İlçe Kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ve Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ile vatandaşlar katıldı.

 

Çanakkale zaferi ile alakalı çeşitli hikâyelerin de anlatıldığı konserde; solist ve koro eşliğinde birçok türkü seslendirildi. Konser sonunda, korist ve solistler ile konserin oluşmasında emeği geçenlere teşekkür belgesi verildi.






 

DOPDOLU PROGRAMLAR

Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin; konser sonunda, konserin oluşmasında emeği geçenlere ve programa katılanlara teşekkür etti. İnegöl Belediyesi olarak İnegöllülere faklı bir gece yaşattıklarını söyleyen Şahin; Türkülerin Anadolu’nun en güzel kültürel değerlerinden biri olduğuna ve Çanakkale ruhunun yeniden yaşatıldığına dikkat çekti. Şahin ayrıca; her ay dopdolu programlarla kültürel etkinlikler takvimini oluşturduklarını ve her kesime yönelik etkinliklere imza attıklarını ifade etti.

 

ŞEHİTLERİ BİZLERE HATIRLATTILAR

Program sonrası konuşma yapan İlçe Kaymakamı Ali Akça ise şu ifadeleri kullandı: Öncelikle hepsiniz sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Arkadaşlarımız bize keyifli anlar yaşattılar. Bu akşam aslında arkadaşlarımız bize sadece Çanakkale’yi anlatmadılar. Tüm Anadolu’yu anlattılar. Yine Selanik Türküsü’yle balkanları anlattılar. Yemen Türküsü’yle Arabistan çöllerini anlattılar. Yitip giden canları bize hatırlattılar. Bu vatan kolay bir şekilde kazanılıp bu hale getirilmedi. O yitip giden canlar bize bu vatanı emanet ettiler. Bu programla aslında Şehitleri bizlere hatırlattılar. Hepsini tekrar kutluyorum.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş