Yardımsever iş adamından ‘iftar’

Naire Çikayeva İnegöl Anadolu Lisesi ve Hacı Hayrullah Çikayeva Spor Salonu’nu yapım çalışmalarına başlayan hayırsever işadamı Tarık Celaloğulları, Ramazan Ayı nedeni ile Ahıskalılar Derneğinin organize ettiği iftar programına da sponsor oldu.

Yayınlama: 22.07.2014
943
A+
A-

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen iftar programına siyasi parti yöneticilerinin yanı sıra birçok vatandaş katıldı.

 

ŞEHİT OLAN GAZZELİ KARDEŞLERİMİZE DE ALLAH RAHMET EYLESİN






İftar yemeğinin ardından açıklamalarda bulunan Ahıskalılar Dernek Başkanı Mehmet Taş, Filistin de yaşanan katliamın sona ermesi temennisinde bulunarak, “Hayırsever İşadamımız Tarık Celaloğulları’ın desteği ile derneğimizin düzenlemiş olduğu iftar programında, Ramazan Ayı’nın son haftasında bir araya geldik. Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Bugüne kadar sürgünlere şahit olan Ahıskalılar’a, özellikle son günlerde Siyonist İsraillilerin katliamına maruz kalarak şehit olan Gazzeli kardeşlerimize de Allah rahmet eylesin, mekânları cennet olsun. İslam ülkelerinde yaşanılan sıkıntıların bir ab önce sona ermesini rabbim nasip etsin” ifadelerini kullandı.

 

AĞUSTOS AYINDA DA MİLLİ EĞİTİME DEVİR TESLİM YAPACAK

Hayırsever işadamı Tarık Celaloğulları’nın İnegöl de yapına devam eden okul ve spor salonu olduğunu ve bunu 6 ay gibi kısa sürede tamamladığını ifade eden Taş, “Değerli misafirler, hayırseverimiz Tarık bey; ‘Benim akrabalarım, Ahıskalı hemşerilerim İnegöl’de yaşıyor. Ayrıca rahmetli babam sıkça İnegöl’e gelirdi. Burada hatıralarımız var. Bu yüzden İnegöl’e bir okul yaptıracağım.’ dediğinde, o gün belki inandırıcı gelmedi. Gelse de yıllarca bitiremez diye düşünenler olmuştur. Fakat 6 ay gibi kısa bir süre içinde okulun yapımı tamamlandı. Ağustos ayında da Milli Eğitime devir teslim yapacak” şeklinde konuştu

 

TİCARİ OLARAK KATKILAR YAPACAĞI PROJELER SUNMALIYIZ

Bundan sonraki dönemde hayırsever iş adamına ticari olarak projeler sunmaları gerektiğini ifade eden Mehmet Taş,Yatırımcı kimliğiyle Tarık Celaloğulları, yatırım yaptığı bölgelerde hem istihdam salıyor hem de yaşam kalitesini yükseltmek için tesisler ve okullar yaptırarak, sosyal sorumluluk projelerine imza atan Tavros Yatırım Holding, ilçemizde yapımını üstlendiği spor salonu ve okul bu doğrultuda yapılan çalışmalardan yalnızca birkaçıdır. Bu yüzden hayırseverimize ileriki yıllarda ticari olarak katkılar yapacağı projeler sunmalıyız. Çünkü kendisi artık İnegöllüdür ve bizim hemşerimizdir” dedi.

 

GÜÇLÜ OLMALI VE BİRLİKTE HAREKET ETMELİYİZ

Ahıskalı vatandaşlar olarak her zaman birlik ve beraberlik içinde olmaları gerektiğini ifade eden Taş,Her zaman söylediğim gibi; biz Ahıskalılar ticarette de, siyasette de, akademide de başarılı olmalı ve en ön saflarda yer almalıyız. Alan değil veren olmalıyız. Bunun için birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Güçlü olmalı ve birlikte hareket etmeliyiz. Böyle olursa aşamayacağımız hiçbir mesele kalmayacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Son olarak yaklaşan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı nedeni ile Dernek Başkanı Mehmet Taş şu ifadeleri kullanarak konuşmasını sonlandırdı. Ben katılımlarınızdan dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. Yaklaşan Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı kutluyorum.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş