Liseler tiyatroda yarışıyor

İnegöl Belediyesi ve İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yapılan Gençsuare Liselerarası Tiyatro Yarışması, katılımcı 5 lise ile başladı.

Yayınlama: 07.05.2014
1.137
A+
A-

Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi, İbrahim Salih Kırcalı Sağlık Meslek Lisesi, Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi, İnegöl Anadolu Lisesi ve Özel Altınnesil Koleji’nin yarıştığı Gençsuare Liselerarası Tiyatro Yarışması’nda 1. olan liseye para ödülü verilecek. İnegöl Kültür Sarayı Konferans Salonunda gerçekleşen yarışmaya İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, jüri üyeleri olarak olarak Bursa Büyükşehir Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Ersan Akman, İstanbul Açık Sahne Tiyatrosu Yönetmen ve Yazarı Sayın Kemal Burhan Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Öznur Aktürk ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

İNEGÖL BELEDİYESİ, KÜLTÜR VE SOSYAL ANLAMDA DAHA FAZLA ETKİN OLACAK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, “İnegöl Belediyesi olarak yeni bir etkinliğe imza atıyoruz bu akşam inşallah. Tabi biliyorsunuz bundan sonra İnegöl Belediyesi, kültür ve sosyal anlamda daha fazla etkin olacak. Dalayısıyla bundan sonra yapacağımız etkinliğin sayısı da arttırmak istiyoruz. Bugün inşallah İnegöl Belediyesi, aynı zamanda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve yine Bursa’dan jüri üyelerimizin katkılarıyla burada 5 tane lisemizden tiyatro faaliyetler izleyeceğiz. Bu etkinlik 9’una kadar devam edecek. Finale kalan öğrencilerimize bir takım ödüller verilecek. Bildiğim kadarı ile 1. olan arkadaşlarımıza para ödülü verilecek. Yine en iyi erkek ve en iyi bayan oyuncularımıza ve hatta aynı zamanda gözlem olarak en iyi olan ekibimize deburada bir takım ödüller verilecek. İnşallah biz bundan sonra da bu etkinliklerimizi artırarak devam ettireceğiz. Ben, burada katkıları olan jüri üyelerimize, Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve aynı zamanda katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş