Akalan güven tazeledi

İnegöl Abhaz Kültür Derneği geçtiğimiz gün yapılan program ile kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongrede, başkanlığa tekrar Erdoğan Akalan seçildi.

Yayınlama: 26.04.2016
621
A+
A-

Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda yapılan kongreye Belediye Başkanı Alinur Aktaş, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongre gelir gider ve faaliyet raporlarının okunmasıyla devam etti.






 

KOLAY ULAŞIM İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Raporların okunmasının ardından söz alan mevcut Başkan Erdoğan Akalan, “Çalışmalarımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada devam edecek. Abhazya’ya sağlıklı ve güvenli seyahat için bundan sonrada girişimlerimiz devam edecek. Derneğimizin yeni yerinin açılışını da yaptık. Artık derneğimiz yeni yerinde hizmet verecek. Kongremiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

ABHAZLARIN MİSAFİRPERVERLİKLERİNİ GÖRDÜM

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “İnsanlarımızın geldiği toprakları yeniden görmek istemesi normaldir. Bende Abhazya’ya gittim. Gerçekten zor bir ulaşım oluyor. Sıkıntılı bir yolculuk oldu. Ancak orada çok güzel karşılandık. Abhazya halkı bize misafirperverliğini gösterdi. Abhazya denildiğinde güzel karşılama ve ikramları aklıma geliyor. İnegöl’deki diğer insanlarımız gibi Abhaz vatandaşlarımızda renkli çiçek bahçesinin birer rengidir. Ben kongrenin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, görev alacak arkadaşlara başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut başkan Erdoğan Akalan yeniden başkanlığa seçildi.

 

YÖNETİM

Akalan’ın başkan olduğu yeni yönetimde ise şu isimler yer aldı; Akın Özkan, Hülya İncebay, Melih Sarıkaya, Caner Karadan, Resul Örün, Meral Aktaş.

 

HABER: Cihan EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş