“Oda Müziği Konseri” kulakların pasını sildi

İnegöl Belediyesi Şubat ayı kültür etkinlikleri kapsamında Kültür Sanat ve Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen oda konserinde ‘grup üç tel’, okuduğu birbirinden güzel eserlerle izleyenlere neşeli saatler yaşattı.

Yayınlama: 16.02.2015
807
A+
A-

13 Şubat Cuma akşamı İnegöl Belediyesince düzenlen konserde Grup Üç Tel, sunduğu farklı müzik türleriyle müzik severlerin beğenisini kazanırken, konserde İnegöl Belediyesinde Keman hocalığı yapan Keman virtüözü Mesut Caşka ve Virtüöz sanatçı Ozan Sari’nin Anadolu ezgileri, sanat müziği nağmeleri, batı müziği senteziyle oluşturdukları farklı bir konseptte müziklerini İnegöllülerin beğenisine sundular.

 

KENDİLERİYLE GURUR DUYDUK






Kültür Sanat ve Gençlik Merkezinde zaman zaman küçük çaplı oda konserleri ve oda tiyatroları gerçekleştirdiklerini söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, “Bu akşam İnegöllü isimlerden teşekkül eden bir grubun, farklı tarzlarda seslendirdiği eserlerden oluşan bir konseri müzikseverlerle buluşturduk. Gençlerin sahne heyecanını böyle oda konserleri ile atacaklarını düşündüğümüz için bu konserleri gerçekleştiriyoruz. Arkadaşlar çok keyifli çaldılar ve söylediler. Biz de oldukça keyif aldık ve kendileriyle gurur duyduk” dedi. Taban ayrıca, bu güzel konseri İnegöllülere dinlettikleri için   Grup Üç Tel’e ve Kültür Sosyal İşler Müdürlüğüne teşekkür etti. İzleyicilerinde eşlik ettiği konserde türkü severler unutulmaz bir gece yaşadı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş