Hedefi başrol

İnegöl’ün tanınmış yüzlerinden olan ve birçok sinema filmi ve televizyon dizisinde rol alan Hayri Soylu, başrol oynamayı hedeflediğini belirterek, İnegöllülerden destek istedi.

Yayınlama: 05.08.2015
2.576
A+
A-

Ulusal kanallarda birçok dizide yardımcı oyuncu olarak görev alan ve sinema filmlerinde de aldığı roller ile İnegöl’ü temsil eden Hayri Soylu, yeni projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

 

YENİ PROJELER YOLDA






1998 yılında oyunculuğa başladığını belirten Hayri Soylu, “Tiyatro, oyunculuk ve modellikle bu işlere başladım. İlk deneyimim ulusal kanalda yayınlanan Keskin Bıçak adlı dizide oldu. Devamında ‘Hatasız Kul Olmaz’ dizisinde, ‘Güneşi Beklerken’ dizisinde, ‘İnşaat 2’ sinema filmi, reklam filmleri, ‘Kara Para Aşk’ dizisinde görev aldım. Şuan ‘Sen Benimsin’ dizisinde oynuyorum. İnşallah bundan sonra projelerin devamı gelecek. Peşini bırakmayacağım, mücadelemi sonuna kadar vereceğim. Rabbim yardımcımız olsun. Dizilerde genelde yardımcı oyuncu olarak diyaloglu oynuyorum. Menajerim Erdan Olgun beye teşekkür ediyorum, bana çok yardımcı oluyor. Aynı zamanda Bursa Sanat Evi’ne, Kemal Pala’ya teşekkür ediyorum. Gelen yeni projeler var, değerlendiriyorum ama tabi ki yetişmek biraz zor. Bundan sonraki günlerde daha iyi olacağına inanıyorum. İnegöllü hemşerilerim, arkadaşlarım, dostlarım, büyüklerim manevi olarak hep yanımda oldular, bundan sonra da yanımda olacaklarına inanıyorum. Bundan sonraki durumları tabi değerlendireceğiz, projeler çok ama yetişmek zor. Arı gibi çalışacağız. Eylül ayı içerisinde nasip olursa bir sinema filminde sahnelere çıkacağım. Korku filmi olan büyük bir proje… Teklifleri değerlendiriyorum. Menajerimle konuları tartışıyorum. Camianın içerisinde olduğu için kendisi bu konulara daha vakıf oluyor, beni yönlendiriyor. Diksiyon ve oyunculuk eğitimleri alıyorum. Rabbim nasip ederse başrole doğru ilerlemek istiyorum” dedi.

 

HEP BERABER YÜRÜYELİM”

Bazı sıkıntıların da yaşandığını belirten Soylu, “Maddi anlamda bu güne kadar kendim bazı şeyleri başardım. Sponsor babında İnegöl’deki işadamlarımıza, büyüklerimize bana sahip çıkmaları hususunda sesleniyorum. Çok güzel yerlere geleceğime inanıyorum. Maddi anlamda tabi ki sıkıntı çekiliyor. Artık her şey para… İstanbul’a gidip gelişim maliyetli oluyor. İnegöl’de bazı şeylerde idare edebiliyorsunuz ama İstanbul gibi bir yerde böyle bir şansınız yok. İnşallah işadamlarımız bizleri duyar ve yardımcı olurlar. İnegöllü olarak hep beraber bu hususta yürümeyi umut ediyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş