ÖZEL ARKADAŞLARI İLE BİR ARAYA GELDİLER

Özel Devrim Kosova İlkokulu 3.sınıf öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Üçel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ile bir araya geldi.

Yayınlama: 08.12.2016
2.669
A+
A-

Tanışmanın ardından Kosova Sanat Atölyesi’nde ‘Kalbini Özgür Bırak’ adlı çalışmayı birlikte tamamlayan öğrenciler, ardından çeşitli spor aktiviteleriyle doyasıya eğlendiler.

 

AKRANLARIYLA VAKİT GEÇİRMEYE İHTİYAÇLARI VAR






Üçel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi adına açıklamalarda bulunan Rehber Öğretmen Neşe Yeni; “Bireysel farklılıkların ön plana çıkartılmadığı bu güzel etkinlikte öğrencilerimiz aileleriyle ve Kosova Eğitim Kurumları’ndaki arkadaşlarıyla keyifli dakikalar geçirdiler. Özel gereksinimli çocukların akranlarıyla ve farklılıklarının ön plana çıkartılmadan böyle vakitler geçirmeye ihtiyacı var. Farklılıklarımızla günümüzün güzel geçmesine vesile olan kurumunuza teşekkür ederiz” dedi.

 

TÜM İNSANLARIN ORTAK SORUNU

Etkinlikle ilgili açıklama yapan Kosova Eğitim Kurumları Müdürü Erol Baştürk ise; “Özel gereksinimli bireylerimizin yaşadıkları sorunlar sadece kendilerinin değil; ailelerinin, çevrenin, toplumun, kısacası tüm insanların ortak sorunudur. Toplumun ayrılmaz bir parçası olan bireylerimizin geleceğe güvenle ve umutla bakabilmelerini sağlayacak imkânlara kavuşturulması ve üretken bireyler olarak kendi kendilerine yeterli duruma gelmeleri konusunda toplumsal duyarlılık oluşturmalıyız. Bu güzel etkinliğin gerçekleşmesinde katkıları bulunan Üçel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sözer Özbek, Rehber Öğretmen Neşe Yeni, katılım gösteren tüm veli ve öğrencilerimiz ile okulumuz sınıf öğretmenlerinden Zeynep Bektürkve drama öğretmenimiz Zuhal Karahan’a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş