Kermes geleneği sürüyor

İlim Yayma Cemiyeti İnegöl Şubesi ile Buhara İlim Sanat ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen hayır kermesinin 3.’sü düzenlendi.

Yayınlama: 11.05.2016
794
A+
A-

 

Öğrenci ve ihtiyaç sahibi ailelerin yararına her yıl düzenlenerek, geleneksel hale getirilen hayır kermesi bu yılda gerçekleştirildi.

 






İlim Yayma Cemiyeti İnegöl Şubesi ile Buhara İlim Sanat ve Dayanışma Derneği’nin ortaklığında hazırlanan hayır kermesi, dün saat 11.00’da Hacı Yusuf Şahin ve Ailesi Erkek Öğrenci Yurdu’nun bahçesinde açıldı. Açılışa; Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları ile vatandaşlar katılım gösterdiler.

 

3’ÜNCÜSÜ DÜZENLENİYOR

Açılış töreni sonrası konuşan İlim Yayma Cemiyeti İnegöl Şube Başkanı Mustafa Özrazgat, “İlim Yayma Cemiyeti tarafından düzenli olarak yapılan kermesimiz bu yıl da gerçekleştiriliyor. Cenab-ı Allah’tan bereketli olmasını temenni ediyoruz. Bu yıl 3’üncüsü gerçekleştiriliyor. Kermesimize katılan ve buradan yapacağı alışverişlerle katkıda bulunacak olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Konuşmanın ardından kermes gezilerek incelendi.

 

HABER: Recep DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş