Fatih Koca İnegöllüleri mest etti

İnegöl Belediyesi Ramazan boyunca İnegöllüleri birbirinden renkli etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Hafta sonu heykel önünde gerçekleşen Fatih Koca konseri vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

Yayınlama: 07.07.2015
818
A+
A-

Teravih namazı öncesi sahne alan Türk Tasavvuf Müziğinin önemli isimlerinden Fatih Koca’yı okuduğu birbirinden güzel eserlerle adeta İnegöllüleri mest etti. İnegöllüler Kocaya birçok eser eşlik etmeyi de ihmal etmedi.

 

Konser sonrası açıklama yapan Alper Taban; “Cenab-ı Hakk’a şükürler olsun ki 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’i İnegöl olarak huzur içinde doya doya yaşıyoruz. İnegöl Belediyesi olarak bu mübarek ayın gündüzünü oruçla ve ibadetle geçiren hemşerilerimizin akşamlarını da manevi yönden tatmin edecek programlarla doldurmaya çalışıyoruz” dedi.






 

Taban ayrıca; “Bu amaçla her akşam teravih namazı öncesi sohbet ve söyleşilerin yanı sıra tasavvuf musikisi konserleri, sema gösterileri, Kur’an-ı Kerim ziyafetleri gibi maneviyatımıza yönelik etkinliklere yer veriyoruz. Bunun yanı sıra bugün son günü olan kitap fuarımız ile halkımızı ilgi duyacakları kitaplarla buluşturmayı amaçladık. Ayrıca yetişkinlerin olduğu kadar çocuklarımızın da zevkle izleyecekleri çeşitli eğlenceli tiyatro gruplarına yer veriyoruz. İnegöl’ümüz için bir ay boyunca kırsal mahallelerimizde dâhil olmak üzere birçok etkinlik düzenledik ve düzenlemeye devam ediyoruz” dedi.

 

Ayın 12’sine kadar etkinliklerin devam edeceğini bildiren Taban; “Bu akşamda yine Türk Tasavvuf Müziğinin önemli isimlerinden ve özellikle de TRT’de iftar programlarından yakından tanıdığımız Fatih Koca beyefendiyi dinlemek için bir araya geldik ben kendilerine halkımız adına çok teşekkür ediyorum. Kendisini yakinen canlı olarak da dinlemenin hazzının kesinlikle ayrı bir zevk olduğunu da belirmek istiyorum” dedi. 

 

Fatih Koca ise; “İnegöl’de böyle güzel bir gecede sevenlerimle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Böyle bir gecenin organizasyonunda emeği ve katkısı olan herkese, ayrıca İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a çok teşekkür ediyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş