Secret In The Prusa

Yönetmeni Hasan Kandemir olan ve İnegöl’de çekimleri yapılan ‘Secret In The Prusa’ adlı filmin, oyuncu kadrosu ile birlikte, Tayyare Kültür Merkezinde fragman galası düzenledi.

Yayınlama: 25.11.2014
1.061
A+
A-

Hollywood yıldızı Silvio Simac’ın yurt dışında olduğundan dolayı katılamadığı galaya filmde oynayan tüm oyuncular katıldı.

 

BURADAN SİZLERE TEMİNAT VERİYORUM






Filmin fragmanının gösteriminden sonra açıklamalarda bulunan Yönetmen Hasan Kandemir “Fragman aşağı yukarı 7-8 aylık çalışmanın ürünü. Hafta sonları iznimizle normal işlerimizin dışında yapılan faaliyetler. Yani biz gönül arzu ediyordu ki büyük prodüksiyonlarla çalışalım. Öncelikle kitlemizi inandıralım. Ardından büyük prodüksiyonlarla çok ciddi çalışma ortaya çıkartalım. Takdir ederseniz ki böyle bir çalışma böyle bir ekiple özverili bir şekilde ortaya çıkıyorsa desteği aldığımız zaman çok ciddi bir fark olabileceğine ben buradan sizlere teminat veriyorum” dedi.

 

BURSAMIZA HOLLYWOOD TARZI FİLM KAZANDIRMAK İSTİYORUZ

Bursa bölgesine Hollywood tarzı bir aksiyon filmi kazandırmak istediğini belirten Kandemir “Biz her koşulda bütün engelleri aşarak Bursa’mıza çok konuşulmasını arzu ettiğimiz Hollywood tarzı bir aksiyon filmini kazandırmak istiyoruz. Bunu Hollywood tarzı neden diyoruz çünkü aksiyon tarzı dediğimizde film denildiğinde çok basit filmler ortaya çıkıyor bizim amacımız daha büyük işler yapmak” dedi.

 

Kandemir sözlerine son olarak bugüne kadar kendilerinden desteklerini esirgemeyen sponsorlara teşekkür etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş