İnegöl’de Selçuk Balcı rüzgarı esecek

13 Aralık tarihinde İnegöl’de yapılacak olan Selçuk Balcı konseri öncesi Fetih Organizasyon firma yetkilileri düzenlenen kahvaltıda yapılacak konser hakkında detaylı bilgiler verdi.

Yayınlama: 28.11.2014
996
A+
A-

13 Aralık’ta Kapalı Spor Salonu’nda sahne alacak Karadenizli sanatçıyı dinlemek isteyenler farklı satış noktalarından konser biletlerini alabilecekler.

 

GÜZEL BİR ATMOSFER BİZLERİ BEKLİYOR






Kahvaltı sonrası konuşan Fetih Organizasyon yetkilisi Serhat Balantekin, “Biz yeni kurulan bir şirketiz ve büyük bir organizasyon ile İnegöllülerin karşısına çıkacağız. 13 Aralık Cumartesi akşamı saat 20:00’de Selçuk Balcı konseri düzenleyeceğiz. Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek konserde İnegöllülere güzel bir gece yaşatmak istiyoruz. Şu anda spor salonumuz 4000 kişilik. Bilet satış noktalarımızı belirledik. Konsere gelmek isteyenler AVM içindeki Özsüt, Sedef Pastaneleri, Hemen Hediye firmasından ve bizden biletleri alabilirler. 13 Aralık akşamında Selçuk Balcı’yı İnegöl’e getireceğiz. Selçuk Balcı tüm kesime hitap edebilecek bir sanatçıdır. Biz Fetih Organizasyon olarak yeni bir kuruluş olsakta, insanlara kendimizi iyi tanıtmak istiyoruz. Doğru bir iş yapmaya çalışıyoruz. Selçuk Balcı ile başlayan bu süreç farklı etkinlikler ile devam edecek. Güzel bir atmosfer bizleri bekliyor. Çok iyi hazırlıklar yapıyoruz. Horon ekibi de olacak. Konserin ardından Mekke’nin fethinde de güzel bir program düzenlemeyi planlıyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş