Ertuğrulgazi’de şenlik haftası

İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen şenlikler dün çelenk sunumu ile başladı. Şenlik çerçevesinde Cumartesi ve Pazar günü çeşitli etkinler yapılacak.

Yayınlama: 20.06.2014
972
A+
A-

İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği tarafından geleneksel hale getirilen Uluslararası Ertuğrulgazi’yi anma ve İnegöl Şenlikleri’nin 16.sı dün Atatürk anıtına düzenlenen çelenk sunumu ile start aldı.

 

PROGRAMIMIZA BÜTÜN İNEGÖL HALKINI DAVET EDİYORUZ






Çelenk sunum programı sonrası bir konuşma yapan İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı Cafer Atan şunları söyledi: 20 Haziran 2014 Cuma saat 10.00 itibari ile Uluslararası 16. Ertuğrulgazi’yi anma ve İnegöl Şenlikleri programımızı açmış bulunuyoruz. Programımızın İnegöl’ümüze, milletimize ve devletimize hayırlar getirmesini diliyoruz. Ertuğrulgazi Derneği olarak 16.sını düzenlediğimiz şenliğimizde bu sene yine uluslar arası bir program tertip ettik. Azerbaycan’dan ve Makedonya’dan misafirlerimiz var, halk oyunu ekiplerimiz var. Aynı zamanda Makedonya’dan bir milletvekilimiz yarın bizlerle birlikte olacaklar. Azerbaycan’dan gazeteci misafirlerimiz gelecekler. Bugün çelenk sunumu ile programımızı açmış bulunuyoruz. 1 saat sonra saat 11.00’da Hamzabeyköy Mahallesi’nde Baykoca’nın kabrini ziyaret ederek duamızı yapacağız. Cuma namazında ise Turgutalp’in kabrini ziyaret ederek duamızı yapacağız, orada bir mevlidi şerif okutacağız. Cuma günkü programımızı bugün bitirmiş olacağız. Yarın akşam Heykel meydanında folklor gösterilerimiz olacak. Azerbaycan ekibimiz, Makedonya ekibimiz ve derneğimizin folklor ekipleri oyunlarını sergileyecekler. Programımızın finalini Akbaşlarköy Mahallesi çamlığında Pazar günü saat 14.00’da yapacağız. Orada bütün protokol, misafirlerimiz ve ekiplerimiz yer alacaklar. Aynı gün konserimiz ve hediye çekilişimiz de olacaktır. Programımıza bütün İnegöl halkını davet ediyoruz. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş