Kursiyerlerden unutulmaz gece

İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen enstrüman kursları yılsonu konseri ve sertifika töreni yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Eski Belediye Kültür Sarayında gerçekleştirilen gecede enstrüman kurslarına katılan kursiyerlerin hünerlerini ortaya koydukları program izleyicilerden büyük bir beğeni topladı.

Yayınlama: 01.06.2016
1.182
A+
A-

SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLER DÜZENLİYORUZ

“İnegöl Belediyesi olarak kentin gelişim ve dönüşümüyle alakalı projelerimizin yanında; halkımızın sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına göre etkinlikler düzenlemek gibi önemli projeleri de hayata geçiriyoruz” İfadeleri ile gecenin açılış konuşmasını yapan Aktaş; “Sosyal belediyeciliğin gerektirdiği önemli etkinlikleri ve projeleri halkımıza sunarak modern belediyeciliğin tüm imkanlarını kullanmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Kültür Sanat ve Gençlik Merkezini, hizmete açtığımız günden bu yana yaptığımız sosyal ve kültürel çalışmalarla İnegöl’deki kültür-sanat etkinliklerinin merkezi haline getirdik. Tüm bu etkinliklerin yanı sıra birçok kursu da yine bu merkezimizde gerçekleştirmekteyiz. İlçe halkının vakitlerini kaliteli ve verimli bir şekilde değerlendirmeleri için uğraş vermekteyiz” dedi.

 






BU SENE 1300 KURSİYERE EĞİTİM VERDİK

Aktaş; “İnegöl Belediyesi enstrüman kurslarımız her yıl eylül ayında İnegöl Belediyesi Kültür Sanat ve Gençlik merkezinde alınan kayıtlarla yeterli kursiyer sayısına ulaşılmış enstrüman dersleri açılmakta ve yıl boyunca 400 kişinin üzerinde kursiyere enstrüman eğitimi verilmektedir. Ayrıca koro ve Halk oyunları ekiplerinin de çalışmalarını eklersek kursiyerlerimizin toplam sayısı 1300 kişiye ulaşmaktadır”

 

“HAYATLARINA FARKLI BİR YÖN VERMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORLAR”

 “Bu dönem enstrüman kurslarımız da piyano, ney, keman, klarnet, ritim, bağlama, çocuk gitar ve büyük gitar branşlarındaki derslere 400 kişilik bir kayıtla başlayıp, dönem içerisinde ritim ve klarnet derslerine son verilmiştir. Tüm kayıtlı olan kursiyerlerimize ücretsiz enstrüman dersleri verilmiş olup ney, bağlama, gitar, piyano ve keman kurslarına katılan 143 kursiyerimiz başarı belgesi almaya hak kazanmıştır” dedi.

 

“BİZLERE DOYUMSUZ BİR GECE YAŞATTILAR”

“Onların bir şeyi başarma arzusunu yüzlerinden çok rahat bir şekilde okuyabiliyoruz. Ayrıca bu gece herkesin huzurunda sahneye çıkarak büyük bir medeni cesaret örneği sergileyen ve müzik aletleriyle bizlere doyumsuz bir resital gerçekleştiren kursiyerlerimizi yürekten kutlamak istiyorum. Ve sizlerden bu müzik sevdalılarına büyük bir alkış istiyorum. Ayrıca Ney’de Özcan Özbey ve Ali İhsan Güzel’e, Bağlama da Hikmet Akdağ’a, Gitar’da Gökhan Kara’ya, Piyano’da Aynur Kemal’a ve Keman’da Cihan Öztürk hocalarımız da bu kursiyerlerimizi bu seviyeye getirdikleri ve müziği hayatlarının değişmez bir olgusu yaptıkları için ayrıca teşekkürü hak ediyorlar” dedi.

 

Aktaş son olarak; “Kurslarımıza katılıp, başarı ile sertifikalarını alan arkadaşlarımızı kutluyor, müzikle olan bağlarını bir ömür boyu sürdürmelerini diliyor, saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Unutulmaz bir geceye imza atan ney, bağlama, gitar, piyano ve keman branşındaki enstrüman kursiyerleri sergiledikleri müzik performanslarıyla da izleyicilerden büyük bir beğeni topladı.

 

Programın sonunda Belediye Başkanı Alinur Aktaş, enstrüman kurslarına katılan kursiyerlere katılım belgelerini takdim etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş