Aktaş’a teşekkür ziyareti

İnegöl Dipsizgöl Ortaokulu Müdürü Fevzi Yıldırım, Mahalle Muhtarı Selami Şen ile öğretmen ve öğrenciler Belediye Başkanı Alinur Aktaş´a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yayınlama: 23.04.2016
661
A+
A-

 

Ziyarette Başkan Aktaş, eğitimin hayatımızın olmazsa olmaz bir parçası olduğunu belirterek, çocuklarımızı ve eğitimi çok önemsediklerine vurgu yaptı.

 






Ziyaret sırasında konuşan Dipsizgöl Ortaokulu Müdürü Fevzi Yıldırım; “Bugün Dipsizgöl Ortaokulu olarak mahalle muhtarımız, öğretmen ve öğrencilerimiz ile birlikte Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ı ziyaret etmek istedik. Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG)  öğrencilerimizin elde ettikleri başarılardan dolayı Başkanımız, geçen ay okulumuza gelerek öğrencilerimizi hem başarılarından dolayı kutlamış hem de onları ödüllendirerek bizlere büyük bir onur yaşatmıştı. Bizler de bugün öğrencilerimizi ödüllendirerek onları onore eden ve ayrıca okulumuzun eksikliklerini giderme adına yapmış oldukları katkı ve desteklerden dolayı başkanımıza teşekkür etmek için ziyaretine geldik. Yapılan bu örnek davranış ve okulumuza yapılan çalışmalardan dolayı öğrencilerimiz çok mutlu oldular. Bizde bu mutluluğumuzu, sevincimizi Başkan’ımıza teşekkür ederek, paylaşmak istedik” dedi.

 

Sadece kendi okullarına değil ilçedeki tüm okullara Başkan Aktaş’ın katkısının devam ettiğini kaydeden Yıldırım, “Sağ olsunlar, kendileri her zaman bize destek oldular, bizleri hiçbir zaman boş çevirmiyorlar. Bu vesile ile huzurlarınızda Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

 

İnegöl Belediyesi olarak çocuklarımızı ve eğitimi çok önemsediklerini belirterek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; “Öncelikle Dipsizgöl Ortaokulumuzun değerli müdürüne, mahalle muhtarımıza, değerli öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize hoş geldiniz demek istiyorum. İnegöl Belediyesi olarak eğitimi çok önemsiyoruz. Eğitimin hayatımızın olmazsa olmazı bir parçası olduğunu düşünüyoruz. Geleceğimiz olan gençlerimizin, çocuklarımızın yetiştirilmesi adına da gerek ilk, gerek orta, gerek lise düzeyinde ki bütün okulların çok önemli bir işlev üstlendiğini biliyoruz” dedi.

 

Aktaş; “Bugün okul müdürümüz, mahalle muhtarımız ile öğretmen ve öğrencilerimiz yapmış olduğumuz çalışmalarla alakalı teşekkür ziyaretinde bulunuyorlar. Kendilerine bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Bildiğiniz üzere TEOG sınavında merkezdeki okulları geride bırakarak ilçe birincisi olan Dipsizgöl Ortaokulu İnegöl’ün gururu olmuştu. Bizlerde 47 okulu geride bırakarak büyük bir başarıya imza atan öğrencilerimizin bu başarılarına ortak olmak ve onları ödüllendirme adına Dipsizgöl Ortaokulunu AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Başkan Yardımcılarımız Gülhan Şahin ile Eşref Yiğit ve teşkilat mensuplarımızla ziyaret etmiştik. Ziyarette öğrencilerimizi başarılarından dolayı ödüllendirerek, onlara eğitim hayatlarında başarılar dilemiş ve öğrencilerimizi ileride iyi yerlerde görmek istediğimizi ifade etmiştik” dedi.

 

Aktaş; “Elde edilen bu başarıların tesadüf olmadığı, planlı ve koordineli bir çalışmanın ürünü olduğu açık. Bu başarıların artarak devam etmesi en büyük temennimiz. Ayrıca bizleri unutmayıp böyle nazik bir davranışta bulundukları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Müdür Bey’in şahsında tüm öğretmenlerimize, sevgili öğrencilerimiz ile velilerimize selam ve saygılarımı sunarken, şimdiden öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını da kutlamak istiyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Konuşmaların ardından Dipsizgöl Ortaokulu Müdürü Fevzi Yıldırım ve Mahalle Muhtarı Selami Şen ziyaretin anısına Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a çiçek takdiminde bulundu.

 

HABER: Uğur KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş