Cerrahlı öğrenciler ödüllendirildi

Bursa Gençlik Spor ve İl Müdürlüğünce çeşitli branşlarda düzenlenen yarışmalarda başarı elde eden Cerrah Ortaokulu sporcuları ve öğrencileri okul idaresi tarafından düzenlenen törende ödüllendirildi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 07.04.2015
744
A+
A-

Ödül törenine Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Cerrah Mahallesi Muhtarı katıldı.

 

BURSA 1.’Sİ VE 2.’Sİ OLMA BAŞARISI GÖSTERDİLER






Törenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Fikret Kılıç; “Bursa Gençlik Spor Ve İl Müdürlüğünün düzenlediği yarışmalarda okulumuzun Yıldız Kız Futbol Takımı Bursa 2.’si olmuştur. Aynı zamanda “Okuyan Bilir” okuma yarışmasına Türkiye çapında 74,300, Bursa’dan ise 7,300 öğrenci arasından okulumuz öğrencileri Bursa 1.’si ve 2.’si olma başarısı gösterdiler. Bir başka spor dalımız olan ve MMA Federasyonunca Düzenlenen Türkiye iller Arası Karate dalında 12 öğrencimiz katılmış olup 7 birincilik, 4 ikincilik ve 1 üçüncülük ile bizi başarıları bir şekilde temsil etmişlerdir. Öğrencilerimizin başarılarını kutluyor, katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

İNEGÖL BELEDİYESİNİN BÜYÜK KATKILARI VAR

Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ise; “Bu yıl ikinci kez öğrencilerimizin başarılarını kutlamak ve tebrik etmek için okulumuzdayız. Öncelikle okul müdürümüz Fikret beyi, ekibini, idareci ve öğretmen arkadaşlarımızı ile velilerimizi ve tabikide öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Çünkü maşallah daha önceki gelişimizde ve şimdide birçok branşta öğrencilerimiz çok iyi derecede ödüller aldılar, ben kendilerini yürekten kutluyorum. Bu başarıların yanında İnegöl Belediyesinin büyük katkıları var. Başkan yardımcısı Eşref Yiğit’in nezdinde ben değerli başkanımız Sayın Alinur Aktaş Beye de çok teşekkür ediyorum. Eğer bir gayret sarf edilirse bir yerde bunun neticesi illaki alınacaktır. İşte bunun neticesini burada görüyoruz” dedi.

 

KATKI VE DESTEK VERMEYE ÇALIŞIYORUZ

Son olarak konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit ise; “ilçemizde faaliyet gösteren spor kulüplerimize ve okullarımıza elimiz imkân verdiği sürece katkı ve destek vermeye çalışıyoruz.  Bugün de Bursa da düzenlen sportif faaliyetlerle başarı elde eden öğrencilerimizin sevincini paylaşmak için bir aradayız. Öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Tabi bu öğrencilerimizin arkasında maddi, manevi güçlerini esirgemeyen öğretmenlerimizi ve ailelerini gerçekten takdir ve tebrik ediyorum” dedi.

 

KALEM SETİ HEDİYE EDİYORUZ

Yiğit; “bildiğiniz gibi ilçemizi temsilen gerek Bursa düzeyinde gerekse de ülke sathında derece elde eden tüm öğrencilerimizi ve sporcularımıza bir şekilde ödüllendirerek tebrik etmeye çalışıyoruz. Bununla iki temel şeyi hedefliyoruz. Birincisi derece elde eden çocuklarımızın tebrik ederek onları motive etmek ikincisi ise diğer öğrenci ve sporcularımızın teşvik edilmesini sağlamak. Bu manada Cerrah ortaokulu öğrencilerimizden sportif başarı elde eden öğrencilerimize İnegölspor forması, okuma yarışmasında derece elde eden öğrencilerimize de kalem seti hediye ediyoruz. Bir kez daha Başkanımızın selamlarını iletiyor ve başarılı öğrencilerimiz başta olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş