Yarışmanın galibi Atatürk Ortaokulu

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Genel Kültür ve Bilgi Yarışması’nın finali gerçekleştirildi. 6 okulun yarıştığı finalin galibi Atatürk Ortaokulu oldu.

Yayınlama: 21.05.2015
1.046
A+
A-

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2 aşamalı şekilde gerçekleştirilen ve 46 okul ile 138 öğrencinin ter döktüğü Genel Kültür ve Bilgi Yarışması’nın finali dün Vehbi Koç İlkokulu’nda gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, şube ve okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı yarışmayı 20 sorudan 17’sine doğru cevap veren ve 170 puan alan Atatürk Ortaokulu kazandı. Yenice 19 Mayıs Ortaokulu ile Özel Nilüfer Safvet Ortaokulu’nun eşit puanda olmaları dolayısıyla yarışmanın 2. ve 3’üncüsü yedek sorular sonucunda belli oldu. Verilen yedek soruya doğru yanıt veren Yenice 19 Mayıs Ortaokulu yarışmayı 2’nci olarak tamamladı.

 

46 OKUL VE 138 ÖĞRENCİ KATILMIŞTI






Heyecan dolu yarışmanın sonucunda geçilen ödül töreni esnasında bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “Çok güzel bir yarışma gerçekleştirildi. Yarışmayı tertip eden Şube Müdürümüz Orhan Çelik arkadaşımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Yarışmamıza 46 okulumuz katıldı. Bu 2 aşamalı bir yarışma. İlk aşama yazılı olarak oldu. 46 okuldan 138 öğrenci yarışmamıza katılmış oldu. Bu 46 okuldan ilk 6’ya giren okullarımız burada finale kaldılar. Bu okullarımızın 6’sını da tebrik ediyorum. Burada ilk 3 için yarıştılar ama nihayetinde bunun öncesi var, öncesinde 46 okul arasından ilk 6’ya kaldılar. Hepsi başarılı. Öğrencilerimizin başarılarından dolayı başta okul müdürlerimiz, idarecilerimiz ve öğretmen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Demek ki iyi ilgilendiler” dedi.

 

ETKİNLİKLER BİTMEK BİLMİYOR

2. dönem itibariyle birçok etkinlik düzenlediklerini belirten Bilican, “Münazara yarışması ile başladık, ortaokullar ve liseler arası kitap okuma yarışmamız yapılacak. Bugün başka bir okulumuzda liselerarası şiir yarışması yapılıyor. Burada yaptığımız genel kültür ve bilgi yarışması ve benzeri birçok etkinlikle, kutlamayla bu dönemi canlı canlı idrak etmiş oluyoruz. Bugün olduğu gibi aynı saatte birkaç etkinliğimiz çakışabiliyor” şeklinde konuştu.

 

TÜM ÖĞRENCİLERİ BAŞARILI BULUYORUM

Yenice 19 Mayıs Ortaokulu idarecilerine ayriyeten teşekkür eden Bilican, “Yenice’deki arkadaşlarımız vekâleten idare ediyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum. Bu tür arkadaşlarımızın başarısı gözümüzden kaçmıyor. Geçiciyim demeden bu işe gönül vererek ekibiyle birlikte 1 gün dahi olsa hakkını yerine getirir. Tüm okullarımızı özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Bütün öğrencilerimizi başarılı buluyorum” diye konuştu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş