Aktaş’tan Kütüphaneler Haftası ziyareti

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 30 Mart – 5 Nisan Kütüphaneler Haftası nedeni ile İnegöl Halk kütüphanesine giderek ziyaretlerde bulundu. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 04.04.2015
767
A+
A-

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, geçtiğimiz Cumartesi günü  İshakpaşa Halk Kütüphanesi Müdürü Kenan Kahraman’ı ziyaret edip Kütüphaneler haftasını kutladı. Başkan Aktaş, Kahraman’a günün anısına çiçek takdim etti.

 

İNEGÖL HALKINI BU KÜTÜPHANEYE SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUM






Başkan Aktaş, kütüphanede gezinti yaparak raflardaki kitaplara göz attı. Kütüphane arşivinde yer alan gazetemizin tarihi sayılarını inceleyen Başkan Aktaş, “Kütüphaneler haftası nedeniyle kütüphane müdürümüzü ziyaret ettik. Kütüphanede yapılan iş ve işlemler hakkında bilgiler edindik. İnegöl gerçekten ekonomik ve nüfus anlamında çok gelişmiş bir şehir. Eğitimle, sağlıkla alakalı yapılmış yatırımlar var ama şu da bir vaka ki; çocuklarımıza alternatif kitap okuma ve ders çalışma alanları hem de beraberinde zenginliğimiz olan geçmişimizi muhafaza edeceğimiz kütüphanemizin olması gerekiyor. İnegöl’ün bu konuda şanslı şehirlerden bir tanesi olduğunu düşünüyorum. Müdürümüz Kenan Kahraman önderliğinde yıllardır burada güzel çalışmalar yapıldı. Burada bulunan kitaplar güncellenmeye günün şartlarına uygun hale getirilmeye çalışılıyor. Bu manada karınca kararınca destekler vermeye çalışıyoruz. Gördüğüm sahneden son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Çocuklarımız harıl harıl ders çalışıyor. İnegöl halkının buradan gelip istifade etmesini istiyoruz. O kadar  özenli bölümler hazırlanmış ki; gazete okuma bölümüne varana kadar. Herkes buradan istifade edebilir. İnanıyorum ki; işte o zaman sanayimiz, mobilyamız, köftemiz, ekonomik zenginliklerimiz, ihracatımız değer ve anlam kazanacaktır. İnegöl halkını bu kütüphaneye sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş