Cami gençleri doyasıya eğlendi

İnegöl’de çeşitli camilerde namaza gelen çocuklar, Hüdai Camii Derneği öncülüğünde düzenlenen programla sabahın erken saatlerinde bir araya geldi. Daha sonra çocuklar Kültür Park’ta doyasıya eğlenirken, ödül töreninin ardından ise kendileri için düzenlenen yemek programına katıldı.

Yayınlama: 20.10.2014
862
A+
A-

Büyük bir şölen havasında gerçekleşen programda, çocuklar doyasıya eğlendi. Hikmet Şahin Kültür Parkı’nda eğlenen çocuklar, kendileri için ücretsiz ayrılan eğlence araçlarına binerek güzel bir gün geçirdi.

 

Daha sonra camilerde Kur’an okuma, Ezan okuma, Müezzinlik dallarında birinci olan öğrencilere madalyaları takdim edildi. Ayrıca namazlarda en çok bulunan, sadık öğrencilerde madalyalarla ödüllendirildi.






 

Hüdai Camii’nde dereceye giren öğrenciler; Ezan okuma 1.’si Fatih Yıldız, Ku’an okuma 1.’si Emirhan Abbas, Müezzinlik 1’si Fatih Yıldız, Namaz 1.’si Berat Bilgin. Yetim sorumlusu Muhammed Emin Aytekin, Muhammed Emin Küçük, Yusuf Niğdelioğlu.

 

Halitpaşa Camii’nde dereceye giren öğrenciler; Müezzinlik 1.’si Fatih Gargar, Kur’an okuma 1.’si Ömer Şentürk, En sadık öğrenci Mustafa Balcı, En ahlaklı öğrenci Uğurcan Özcan.

 

Dereceye giren öğrenciler daha sonra kendileri için düzenlenen ödül töreninde madalyalarını ve çeşitli ödülleri aldılar. Dereceye giren öğrenciler, kendilerini eğlendiren Nasrettin Hoca’nın sorularına cevap veren öğrenciler ve hafızlık yapan öğrenciler, Sedef Pastanesi’ne giderek, kendileri için düzenlenen yemek programına katıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş