TALK SHOW TADINDA Kişisel gelişim eğitimi

İnegöl Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında Kişisel Gelişim Uzmanı eğitimci-yazar Onur Yeşilçavdar ’ı İnegöllülerle buluşturdu.

Yayınlama: 07.05.2016
904
A+
A-

Müze Konferans salonunda gerçekleşen programda insanın kendini keşfetmesini ve insan tanıma sanatının renkli bir sunum ile ortaya koyulduğu geceyeBelediye Başkan Yardımcısı Alper Taban’ın yanı sıra çok sayıda İnegöllü katıldı.

 

Kişisel Gelişim Uzmanı Onur Yeşilçavdar, insan tanıma sanatının sosyal yaşam ve iş ortamında nasıl kullanılacağı, farklı kişilik tipleri ve özellikleri, her kişilik tipinin güçlü ve zayıf yönleri, kişilik tiplerine göre motivasyon kaynaklarının belirlenmesi, kişilik tiplerinin empati yoluyla iletişim kurmaları ve kişinin kendi kişilik tipini çözümlemesi, kendini tanıması konularındaki bilgileri talk show tadında hazırladığı bir program ile katılımcılarla paylaştı.






 

Yeşilçavdar’ın iş ve aile yaşamından örnekleri paylaşarak renk kattığı, etkili iletişim ile interaktif hale getirdiği seminere katılanlar eğlenceli anlar yaşadı.

 

Müzisyen İsmail Fethi Altay’ın gitarı ile programın başlangıcında ve program aralarında seslendirdiği şarkılar programı daha renkli hale getirdi. 9 farklı kişiliği dinleyicilere aktaran Onur Yeşilçavdar’ın samimi anlatımlarıyla program, yaklaşık 3 saat sürdü. Program sonunda bütün yüzler gülerken, Onur Yeşilçavdar ile hatıra fotoğrafı çektiren katılımcılar coşkulu ve keyifli sunumdan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

 

Programı baştan sona ilgiyle takip eden İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, program sonunda eğitimci yazar Onur Yeşilçavdar’a İnegöl’ü hatırlatacak bir çini takdim etti.

 

Sahnede kısa bir konuşma da yapan Taban, 3 saat süren eğlenceli eğitimden büyük keyif aldığına ifade ederek; “Ben bu akşamki programdan çok büyük keyif aldım. Programımız saat 20.30’da başladı ve şuanda saat 23.30. Kendilerine böyle güzel bir geceye katkı sundukları için teşekkür ediyorum. Çok etkilendiğimi de ifade etmek istiyorum. Ayrıca eğitimci-yazar Onur Yeşilçavdar gün içerisindeDörtçelik Endüstri Meslek Lisesi ve Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü öğrencileri ile bir araya gelerek kişisel gelişim konusunda önemli bilgiler sundu” dedi.

 

Taban son olarak, İnegöl Belediyesi olarak ilçe halkına değerli ve kıymetli programlar sunmak istediklerini belirterek konuşmasını sonlandırdı.

 

HABER: Cihan EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş