HEM binasına çevre düzenlemesi

İnegöl Belediyesi, arsa tahsisini yaptığı ve Türkiye’nin iki büyük Halk Eğitim Merkezi binasından biri olma özelliğine sahip İnegöl Halk Eğitim Merkezinde, çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı.

Yayınlama: 27.10.2014
825
A+
A-

Çalışmaları yerinde inceleyen İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, asfaltlamanın ardından çalışmaların tamamlanacağını ifade etti.

 

15 ARAÇLIK OTOPARK






Halk Eğitim Merkezi binası çevresinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu; “Ekiplerimiz yeni Halk Eğitim Merkezi binasının çevre düzenlemesi yapım çalışmalarına 20 Ekim Pazartesi tarihi itibari ile başladılar. Çalışmalarımızı 25 Ekim tarihi itibarı ile de tamamlamış bulunuyoruz.  Çalışmalarımız 500 m2’lik bir alanda alt yapı ve üst yapı olarak ele alınmış ve mevcut kısımlar revize edilmiştir. Çalışmalar kapsamında alanda; 500 m2 parke taşı, 330 metre bordür, 10 adet yağmur suyu gideri yapımı gerçekleştirildi. İş makineleri ile zemini bozuk olan yerlerde zemin değişimi yapılarak zemin sağlamlaştırıldı. Ayrıca alanda toplamda 15 araçlık otopark yapılırken, İhtiyaç olan yerlere asfalt yama çalışması yapılarak çalışmalarımızı tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

 

HİZMETE GEREKEN KATKIYI SAĞLADIK

Binanın hizmete alınmasıyla ilçe halkının çok daha iyi standartlarda hizmet alabilmesinin sağlanmış olduğunu da vurgulayan Kansu, “İnegöl Belediyesi olarak bizlerde şimdiye kadar birçok kurumda olduğu gibi bugünde buradaki hizmete gereken katkıyı sağladık” şeklinde konuştu.

 

Son olarak yeni Halk Eğitim Merkezi binasının İnegöl’e hayırlı olmasını dileyen Kansu, bu eserin oluşmasında belediye olarak katkı ve emekleri olmasından dolayı da mutlu olduklarını ifade etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş