Protokol makamını öğrenciler devraldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, ilçe protokolü makamları öğrencilere teslim edildi.

Yayınlama: 23.04.2016
875
A+
A-

Dün saat 10.00 ile 10.30 arası düzenlenen programlarda Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Garnizon Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü makamları ilkokul öğrencilerine devredildi.

 

Programlardan ilki Kaymakamlık makamında gerçekleştirildi. Kaymakam Ali Akça, saat 10.00’da düzenlenen programda koltuğunu Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu öğrencilerinden Şeyda Engin ve Furkan Düzgün’e devretti. Akça’nın makamına oturan Şeyda Engin, Akça ile yaptığı sohbette İnegöl’deki çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Engin daha sonra talep ve temennilerini dile getirdi.






 

GELECEĞE OLAN GÜVENİMİZ BİR KAT DAHA ARTTI

Programda konuşan Kaymakam Akça, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tüm dünya çocuklarıyla kutlayacağız. Bugün Şeyda hanımefendi Kaymakam Hanım olarak Kaymakamlık makamını temsil etti. Arzu ve isteklerini değerli Belediye Başkanımıza telefon ile iletti. Onun kararlı konuşması, gözlerindeki enerji yarınlara olan güvenimizi bir kat daha arttırdı. Bu vesile ile tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi. Akça ayrıca, kutlamalar ile ilgili bir iptalin söz konusu olmadığını ifade etti.

 

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, koltuğunu Şükrünailipaşa İlkokulu’ndan Kağan Türe ve Aslı Hacıoğlu’na bıraktı.

 

Koltuğu devralan Kağan Türe, “Bu koltuğa oturmak çok gurur verici. Halkıma desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnegöl için birçok projem var. İnegöl’de çok sorun var. İlk önce İnegöl’deki trafiği azaltmayı düşünüyorum. Birkaç tane fazladan bisiklet yolu yaptıracağım ve o kara yolunu belirli saatte açacağım” dedi.

 

Başkan Aktaş ise, “İki pırıl pırıl öğrencimizi burada ağırlıyoruz. Birisi başkanımız diğeri de başkan yardımcımız oldu. Geleceğin teminatı olan çocuklarımız gerçekten çok iyi yetişiyorlar. Okuldaki eğitimcilerimizin de çok ciddi emekleri var.Tabi onlar çok daha güzel bir İnegöl hayal ediyorlar. Çok daha güzel bir Türkiye hayal ediyorlar ve bu duyguyla Başkanlık makamına oturan yavrumuz da bu konuda düşüncelerini ifade etti” dedi.

 

Bu ziyaretlerin yanı sıra, Milli Eğitim Müdürlüğü makamını 100. Yıl İlkokulu’ndan Mehmet Emin Döngel ve Nisanur Dal, Garnizon Komutanlığı makamını Şakirlakşe İlkokulu’ndan Ömer Öksüz ve Ebrar Aliti, İlçe Emniyet Müdürlüğü makamını ise Cumhuriyet İlkokulu makamını ise Ezel Taş ve Yiğit Adem Doğan devraldı.

 

Ziyaretlerin sonunda, protokol üyeleri öğrencilere çeşitli hediyeler takdim ederken, öğrenciler de protokol üyelerine çiçek takdim etti.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş