Kurs hocalarına eğitici seminer

Okulların tatil olmasıyla beraber tatil sezonuna giren öğrencilerin, yaz sezonuyla başlayan kuran kurslarında en üst seviyede yararlanması isteyen İnegöl İlçe Müftülüğü, kuran kursu hocalarına eğitici seminer verdi.

Yayınlama: 18.06.2014
903
A+
A-

Tatil sezonunda öğrencilerin genellikle uğrak yeri olması hasebiyle, öğrencilerin kuran kurslarında daha verimli öğrenim vakti geçirmeleri için İnegöl İlçe Müftülüğü devreye girdi. Sani Konukoğlu Konferans Salon’unda gerçekleşen programa ilçe İmam Hatipleri’nin yanı sıra çok sayıda bayan kuran kursu hocası katıldı.

 

ONLARA SAMİMİ YAKLAŞIN






Seminerin sunumunu gerçekleştiren Kuran Kursu Hocası Osman Çiçekfidan, “Hocalarımız çocukların sıkılmamaları için bol bol oyun oynamalılar. Onlara daha samimi yaklaşarak, onların daha verimli öğrenim gerçekleştirmelerini sağlamalılar” dedi.

 

DERS İŞLEME AŞAMALARI HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ

Konferansta hocalarında katılımlarıyla oyunlar oynanırken, öğrencilerin videoları sergilenerek canlı örnekler verildi. Seminerin ilerleyen dakikalarında Ders işleme Aşamalarına geçen Kuran Kursu Hocası Osman Çiçekfidan, bu alanda hocalara tecrübelerini aktararak eldeki verilerler birlikte hocaları bilgilendirdi.

 

SEMİNER SONRASI YOKLAMA

Seminerin sonlanmasıyla birlikte, seminere katılmayan kuran kursu hocalarının belirlenmesi için yoklama alındı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş