Sağlık Meslek başarılına bir yenisi daha ekledi

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen kompozisyon, şiir(naat) ve hadis okuma yarışmaları sonucunda İbrahim Kırcalı Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ‘samimiyet’ konulu kompozisyon dalında birincilik, ikincilik ve kırk hadis okuma dalında üçüncülük olmak üzere toplamda 3 öğrencisiyle derece elde ettiler.

Yayınlama: 22.04.2014
1.100
A+
A-

‘Samimiyet’ konulu yarışmalarda İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 11. sınıf öğrencilerinden Reyhan Durmaz kompozisyon dalında birincilik, 9. sınıf öğrencilerinden Funda Tekin de aynı dalda ikincilik aldı. Kırk Hadis okuma yarışmasında ise okulun 9. sınıf öğrencilerinden Selcan Aras ilçe üçüncüsü oldu. Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri yapılan yarışmada İnegöl’de en çok dereceyi alan okul oldu.

 

Elde edilen başarılı sonuçlar hakkında konuşan Okul Müdürü Mustafa Yıldırım şunları kaydetti: Okul olarak yapılan yarışmalara katılarak okulumuzu temsil ediyoruz. Geçtiğimiz ay ve bu ay içinde altı öğrencimizle iki farklı yarışmada hem ilçede başarılı olduk hem de ilçemizi Bursa’da temsil ettik; şu anda üç öğrencimiz de Türkiye finallerinde yarışıyor. Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde yapılan yarışmalarda aldığımız üç ayrı derecede sevincimizi pekiştirdi. Edebiyat öğretmenimiz A. Metin Kürümoğlu ve Din Kültürü öğretmeni Hüseyin Çınar’ın koordinasyonu sonucunda beş öğrencimizle yarışmaya katıldık. Üç kategoride yapılan yarışmada üç öğrencimiz başarı gösterdi. Kompozisyon dalında yapılan yarışmanın ödülleri geçtiğimiz Pazar günü Kültür Sarayında yapılan törenle öğrencilere verildi. Hadis okuma ve şiir dalında başarılı olan öğrencilerin ödülleri ise 24 Nisan Perşembe günü İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapılacak programda verilecek.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş