Polis’ten öğrencilere eğitim

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açılan Yaz Kur’an Kursu’nda okuyan öğrencilere, İshakpaşa Camii’nde seminer verdi.

Yayınlama: 25.06.2015
898
A+
A-

İshakpaşa Camii’nde İlçe Müftülüğü tarafından açılan Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine, İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği görevlilerince verilen seminer verildi.

 

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliğine bağlı ekipler, 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın sonlanmasının ardından, Kuran’an öğrenmek ve öğrendiklerini ilerletmek için camileri dolduran çocuklara seminer veriyor.






 

Seminerde çocukların tanımadığı insanlara nasıl davranılması gerektiği ve toplum için gerçekleşen ahlaki kurallar hakkında da örneklemeler yapılarak, çocuklara bilgiler verildi. İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliğine bağlı ekipler bu seminerlerin bütün camilerde gençlere yönelik devam edeceğini ifade ettiler.

 

HEM AYDINLATILDILAR HEM DE UYARILDILAR

Seminerin ardından açıklamalarda bulunan İshakpaşa Camii İmam Hatibi Mehmet Nuri Memiş, “Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliğine bağlı ekiplerimiz bugün öğrencilerimizi bazı konularda aydınlatırken, bazı konularda da uyarılarda bulundu. Tabi çocuklar özde yetişmelidir. Yani küçüklükten ona bir şeyler katarsanız bu huylar ileriye dönük sürekli ilerleme kaydeder ve çocuklarımızı istediğimiz yerlerde görme imkânımız olabilir. Bu nedenle hem ahlaki olarak hem de çocukların yabancılara karşı neler yapmaları gerektiği anlatıldı. Öğrencilerimizde ekiplerimize verilen hizmetten dolayı teşekkür etti. Öğrencilerimize bu hizmetlerin sağlanmasından emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş