Aktif-Sen’liler iftarda bir araya geldi

Aktif Sen İnegöl Şubesi tarafından düzenlenen iftar programı önceki gün gerçekleştirildi. Sendika üyesi eğitimcilerin bir araya geldiği iftar yemeğinde eğitimde yaşanan sorunlar değerlendirildi.

Yayınlama: 07.07.2014
1.195
A+
A-

Aktif Eğitimciler Sendikası, İnegöl’de eğitim camiasını bir araya getirmek amacıyla iftar programı düzenledi.

 

Aktif Eğitim Sen İnegöl Temsilcisi Selçuk Döveroğlu, iftar yemeğinde yaptığı açıklamada iftara katılan bütün eğitimcilere teşekkür etti.






 

Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen hızla büyüyen bir sendika olduklarını belirten Döveroğlu şunları söyledi: Rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan’ın tüm İslam alemine huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Ramazan ayının ilk günlerinde düzenlediğimiz iftarımıza böylesine güzel bir katılım olması bizi mutlu etti. Ramazan ayı içerisinde farklı etkinlikler çerçevesinde İnegöl’de görev yapan eğitimcilerle bir araya geleceğiz. Sendikamız üyesi olsa da olmasa da her zaman bu birliktelik içerisinde hareket etmek, eğitimin sorunlarına çözüm aramak ve İnegöl’de görev yapan tüm eğitim paydaşlarıyla eğitim sorunlarını istişare etmek istiyoruz. Ramazan ayının bunun için büyük bir fırsat olduğunu unutmamak lazım. Bu nedenle sendika olarak böyle iftar sofralarını çok önemsiyoruz. Biliyoruz ki bu sofralarda sadece ekmek su değil, sevinçler ve mutluluklar da paylaşılıyor. Aynı zamanda gönülden gönle bir köprü kuruluyor. Dilerim bu iftar programımız gönül köprülerine vesile olur.

 

Sendika Üyeleri İftar yemeğinin ardından yapılan dua ve kılınan akşam namazının ardından Sendika yönetimine teşekkür ederek ayrıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş