Öğrencilerden uçan mektuplar

İnegöl Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri Peygamber Efendimize yazdıkları mektupların bağlı olduğu yüzlerce uçan balonu gökyüzüne saldılar.

Yayınlama: 23.04.2014
1.235
A+
A-

İnegöl Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri tarafından geçtiğimiz Pazartesi gün saat 18.00’de okulun çok amaçlı salonunda Kutlu Doğum Haftası dolayısı ile bir program gerçekleştirildi.

 

Programa Ticaret Meslek Lisesi Müdürü B. Maksut Hepgüven, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Program öncesinde Peygamber Efendimize mektup yazan yüzlerce öğrenci, yazdıkları mektupların bağlı olduğu uçan balonları gökyüzüne saldılar. Bazı öğrenciler ise, kendi evlerinde besledikleri beyaz güvercinleri gökyüzüne saldırlar.






 

Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi Hakan Demirhan’ın Kuran’ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açışında konuşan Ticaret Meslek Lisesi Müdürü B. Maksut Hepgüven şunları söyledi: Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa S.A.V. Kutlu Doğumunun 1443. yıldönümünün cennet vatanımızın huzur ve mutluluğuna, necip milletimizin birlik ve beraberliğine, bütün insanların hidayetine, Müslümanların da Peygamber ahlakına ve yaşantısına yönelmesine vesile olmasını Cenabı Haktan niyaz ediyorum. Programımıza şeref verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.

 

Konuşmanın ardından Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri Esra Kordur, Yücel Rehber, Volkan Deniz ve Raif Daş’ın ilahiler seslendirdi ve Muhammet Emin rap şiir okudu. Esmanur Ertan’ın ‘Peygamberimize Mektup’ adlı şiiri okumasının ardından, Alihan Kaya Nat-ı Şerifi okudu. Öğrencilerin okuduğu bin 444 salavat ile okulda bulunan 50 sınıfın okuduğu 50 Kuran hatminin duasını ise Din Kültürü öğretmeni Yahya Turhan’ın yapmasıyla program son buldu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş