Bembeyaz gençler Turnuvaya damga vurdu

MARFED’in (Marmara Gençlik Kulüpleri Federasyonu) düzenlemiş olduğu gençlik kulüpleri arasındaki halı saha maçı turnuvasının Bursa ayağında ilçemizi temsil eden Bembeyez İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü, turnuvaya damga vurdu.

Yayınlama: 13.05.2015
835
A+
A-

MARFED’in Bursa gençlik kulüpleri arasında düzenlediği futbol turnuvasında, ilçemizi temsil eden Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü, Gençler ve Yıldızlar kategorisinde 1., Minikler kategorisinde ise 2. olarak turnuvaya damga vurdu.

 

MİNİKLER 2. OLDU






Bembeyaz İzcilik ve Spor Kulübü Minik Futbol Takımı, final müsabakasında rakibi Gürsu’ya 6-0 fark atarak, turnuvayı 2. sırada tamamladı.

 

YILDIZLAR GÜRSU’YU YENDİ

Yıldız Gategorisinde Gürsu ile karşılaşan Bembeyaz İzcilik ve Spor Kulübü Yıldız Futbol Takımı, rakibini 2-1 mağlup ederek, kategorilerinde 1. oldu.

 

GENÇLER’DEN TELEFERİK’E GOL YAĞMURU

Gençler Kategorisinde Teleferik ile karşılaşan Bembeyaz İzcilik ve Spor Kulübü Gençler Futbol Takımı, rakibine gol yağdırdı. Teleferik’i 13-1 gibi farklı bir skorla yenen gençler, kategorilerinde 1. oldu.

 

TURNUVA’DA İNEGÖL’Ü TEMSİL ETTİK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bembeyaz İzcilik ve Spor Kulübü Müdürü Necat Başkurt, “MARFED’in düzenlediği turnuvada, Bursa’da ve çevresinde boy gösteren Gençlik Kulüpleri ile halı saha turnuvası gerçekleştirildi. Turnuvaya 3 kategoride katıldık. Minikler, yıldızlar ve gençler olmak üzere. Girdiğimiz 3 kategoride 2 birincilik ve 1 de ikincilik elde ettik. Bunlar tabi sevindirici şeyler. Geçtiğimiz yıllarda da vurgu yapmıştık. Bizler çocuklarla hem eğleniyoruz, hem spor yapıyoruz hem de derslerimize çalışıyoruz. Bunları bir arada yaparak, çocuklarımızı sıkmadan ve daha dikkatli öğrenim görmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Turnuva’da İnegöl’ü temsil ettik. Bence çok güzel temsil ettik diyebiliriz. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş