Kardeş okullar başarılarını paylaşacak

İnegöl Mediha Hayri Çelik Fen Lisesi ve İstaş-Kentaş Ortaokulu, yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. İki okulun birlikte planlayarak gerçekleştirdiği ve İnegöl Mediha Hayri Çelik Fen Lisesi binasında 2. dönem boyunca devam edecek olan proje, dün imzalanan protokol ile hayata geçirildi.

Yayınlama: 18.03.2014
2.645
A+
A-

Daha önce kardeş okul protokolü imzalayan iki okul arasında imzalanan yeni protokolün törenine Fen Lisesinden projede görev alan öğretmen ve öğrenciler ile İstaş-Kentaş ortaokulundan öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

 

Hazırlanan protokol metni katılımcılar huzurunda her iki okul müdürü tarafından imzalandı. İmza töreninde konuşan İnegöl Mediha Hayri Çelik Fen Lisesi Müdürü Sezgin Ekici, “Okulumuz İnegöl Mediha Hayri Çelik Fen Lisesinin kardeş okul olarak belirlediği İstaş-Kentaş Ortaokulu ile birlikte ortak bir proje gerçekleştirmek istedik. Bu kapsamda ‘Başarınızı Paylaşalım’ adını verdiğimiz bir proje ile İstaş-Kentaş Ortaokulunda okuyan öğrencilere, okulumuz öğrencileri tarafından TEOG sınavlarına hazırlamak maksadıyla kurslar verilmesini kararlaştırdık. Bu kursları 8 kişilik üç gurup halinde pazartesi günleri fen bilimleri perşembe günleri matematik ve cuma günleri de Türkçe dersleri şeklinde planlayarak 24 öğrenciyi sınava hazırlayacağız. Bu projede elde edeceğimiz neticeleri inceleyip ulaşacağımız veriler ışığında gelecek yıllarda da projenin kapsamını genişletebileceğimizi düşünüyorum. İlçemizdeki tüm liselerin birer ortaokulu yanına alarak Projenin yaygınlaşacağına inanıyorum. Bu projede görev alan öğrencilerimize ve öğrencilerimize ders içerikleri ve pedagojik anlamda destek olarak danışmanlık hizmeti verecek olan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Emel Taşdemir’e, Matematik Öğretmenimiz Habibe Güneş’e ve Fizik Öğretmenimiz Reyhan Zafer’e teşekkür ediyorum” dedi.






 

İstaş- Kentaş Ortaokulu Müdürü Orhan Erdoğan ise önce insan misyonu ile yola çıkan okullarının öğrencileri her alanda başarılı kılmak için çalışmalarına devam ettiğini belirterek; “Okulumuzdan dershaneye gidemeyen veya ek ders çalışma ve sınavlara hazırlanma imkanı bulamayan öğrencilerimize destek olmak için bu projede yer alıyoruz. Komşu ve kardeş okulumuz Mediha Hayri Çelik Fen Lisesinden böyle güzel bir proje teklifi gelince hiç tereddütsüz kabul ettik. Çocuklarımıza böyle güzel bir imkanı hazırlayan başta Okul Müdürümüz Sezgin Ekici beye ve danışman öğretmenlere ayrıca öğrencilerimize değerli zamanlarını ayırıp öğretmenlik yapan genç öğrencilerimize teşekkür ederim. Önümüzdeki öğretim yılında da bu projenin devam etmesini ümit ediyor projede görev alan herkese başarılar diliyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş