Okyanus’tan iftar programı

2016-2017 Eğitim Öğretim yılında öğrenime başlayacak olan Okyanus Koleji, 15 Haziran Çarşamba günü öğretmen kadrosuyla, kurucularıyla ve Bursa Okyanus Koleji Eğitim Koordinatörü Muhammed Yıldırımın katılımıyla iftar programında bir araya geldi.

Yayınlama: 16.06.2016
1.599
A+
A-

İftar programının ardından açıklamalarda bulunan Okyanus Koleji ortaklarından Mehmet Baştürk, “2016 -2017 Eğitim Öğretim yılında İnegöl eğitimine nefes aldıracak kadroyu bir arada görmek bizleri canı gönülden mutlu etti. İnegöl’ün ve Bursa’nın eğitim donatıları açısından en kapsamlı okulu olan İnegöl Okyanus Koleji olarak İnegöl insanına ve tüm insanlığa yaralı işler yapacak, kendine özgüveni olan, sosyal ve sportif faaliyetler yapabilen, iyi şekilde yabancı dil konuşabilen ve girişimci bireyler yetiştirme amacında olan bir kurumuz. Ramazan ayı dahil olmak üzere hedeflediğimiz öğrenci sayısının çok daha üzerinde öğrenci kaydı gerçekleştirmemiz sebebiyle, şu ana kadar bu amacımıza inanan  velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Giderek büyüyen Okyanus Ailesi için  eğitim öğretime başlayacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

 

Bursa Okyanus Koleji Eğitim Koordinatörü Muhammed Yıldırım ise, “Bugün aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum. Bursa Okyanus ile İnegöl Okyanus Koleji birlikte açılıyoruz. Birlikte başarılara imza atacağız. İnegöl Okyanus Koleji gerçekten az zamanda çok iş başardı. Gerek kurucularımız gerekse yönetici ve öğretmen kadromuz çok deneyimli ve istekli. Kendilerini kutluyorum. Bundan sonra karşılıklı paylaşımlar yaparak başarılar elde edeceğiz” şeklinde konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş