Safvet’ten yeni bir başarı daha

Uluslar arası ve ulusal yarışmalarda İnegöl’ü başarıyla temsil eden Nilüfer Safvet Koleji, yeni bir başarıya daha imza attı.

Yayınlama: 09.04.2014
972
A+
A-

İstanbul Fatih Koleji tarafından düzenlenen ve 50 ilden, bine yakın öğrencinin katıldığı Sosyal Bilimler Olimpiyatında (SOBİO) Safvet Koleji 7/D sınıfı öğrencisi Nisa Ülkü Ak, İngilizce takdim kategorisinde finale katılmaya hak kazandı.

 

Jüri heyetinin değerlendirmeleri sonucunda ön elemeyi geçerek, finale kalan Nisa Ülkü Ak, 19 Nisan tarihinde yapılacak olan finalde İnegöl’ü temsil edecek.






 

Nisa Ülkü Ak’ın bu başarısında büyük katkısı bulunan okul öğretmenlerinden Seda Büyükkardeşler, SOBİO gibi ulusal bir yarışmada finale kalma başarısı gösterdikleri için çok mutlu olduklarını söyledi. Vermiş oldukları İngilizce eğitimini bu tür yarışmalara öğrencileri hazırlayarak pekiştirdiklerini ifade eden Büyükkardeşler, özellikle öğrencilerin başarısında bu tür olimpiyatların etkisinin çok büyük olduğuna vurgu yaptı.

 

Okul Müdürü İsmail Göbül ise “Okulumuz İnegöl eğitimine kazandırdığı başarılarına bir yenisini daha ekledi. İngilizce eğitiminde öğrencilerimizi ulusal ve uluslar arası sınavlara hazırlamaktayız. Vermiş olduğumuz kaliteli İngilizce eğitimi bu tür yarışmalarda elde ettiğimiz başarılar ile taçlandırmaktayız” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş