Tudem sınavı 17 Ocak’ta Altın Nesil’de

Her yıl Türkiye genelinde düzenlenen Tudem Yönlendirme Sınavı, 17 Ocak 2015 Cumartesi günü Altın Nesil Okulları’nda yapılacak.

Yayınlama: 05.01.2015
1.063
A+
A-

Son 6 yıldır olduğu gibi bu yıl da İnegöl’ün başarılı ve öncü eğitim kurumu Altın Nesil Okulları ile Türkiye‘nin seçkin yayınlarından olan Tudem iş birliğinde olacak olan Yönlendirme Sınavına 3. sınıf öğrencileri saat: 10.00’da; 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine saat 14.00’da girecekler.

 

DERECEYE GİRENLERE BÜYÜK ÖDÜL






Altın Nesil Okulları, yapılacak sınav sonucunda 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerine 2015-2016 eğitim öğretim yılında kayıtta kullanmak üzere hediye çeki sunuyor. Buna göre; başarı sıralamasında birinciye 3 bin TL, ikinciye 2 bin TL ve üçüncüye bin TL hediye çeki veriyor. Yönlendirme sınavı için başvurular, İnegöl Tudem Bayii Dostlar Kırtasiyesi’nden yapılacak olup son başvuru tarihi 9 Ocak 2015’tir.

 

“BAŞARILI ÖĞRENCİLERİN ÖNEMSEDİĞİ BİR SINAV”

Söz konusu sınav ile ilgili açıklamalarda bulunan Altın Nesil Okulları Genel Müdürü Necati Barışman, “Okulumuz son 8-9 yıldır ülke çapında yapılan 8. sınıf ve 12. sınıflara yönelik sınavlarda adını üst sıralara yazdıran bir kurum olmuştur. Tudem Yönlendirme Sınavı da başarılı öğrencilerin önemsediği bir sınavdır. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da sınava katılan öğrencileri okulumuzda ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Sınava katılan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş