Milli Eğitim’den Müdürlere eğitim kursu

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün okul müdürlerine yönelik planlamış olduğu “Yöneticilik Formasyonu Kazandırma” kursu, dün 2 gurup halinde başladı.

Yayınlama: 27.01.2015
723
A+
A-

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, eğitimin olumsuz etkilenmemesi için müdürlere yönelik yapılan kursların ara tatil döneminde yapıldığını ifade etti.

 

KURSA 80 OKUL MÜDÜRÜ KATILMAKTA






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Fatih Bilican, “İlçemizdeki okul müdürlerine yönelik İl Milli Eğitim Müdürlüğünün planlamış olduğu Kurs 26 Ocak Pazartesi günü saat 09.00 da Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve İshakpaşa İlkokulunda 2 grup halinde başlamıştır. Kurs 26-30 Ocak tarihleri arasında 5 gün, 30 saat süreli olacaktır. Kursa 80 okul müdürümüz katılmaktadır. Kurs, “Yöneticilik Formasyonu Kazandırma” ana başlığı altında “Öğretim Liderliği, Vizyon ve Strateji Geliştirme, Okul Yöneticiliği, Yönetsel ve Mesleki Etik, Okul Kültürü ve Örgütsel Davranış, Proje Yönetimi, Eğitimde Kalite Yönetimi” konularını içermekte olup Maarif Müfettişlerince verilmektedir” dedi.

 

“SORUŞTURMA TEKNİKLERİ” KONULU KURS DÜZENLENECEKTİR

Bilican, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: Kursun Sömestri tatilinde düzenlenmesinin amacı, okul müdürlerinin tatil döneminde bu tür faaliyetlerde bulunarak eğitim-öğretimi aksatmamaları içindir. Gelecek hafta da yine okul müdürlerimize yönelik “Soruşturma Teknikleri” konulu Kurs düzenlenecektir. 2. Dönem itibariyle hem okul idarecilerimize, hem öğretmenlerimize ve hem de öğrencilerimize yönelik bir dizi seminer ve çeşitli etkinlikler düzenlemeyi planlamaktayız. Bu tür etkinliklerin düzenlenmesinin esas amacı idareci ve öğretmen arkadaşlarımızın mevcut bilgilerine yeni bilgiler katarak eğitim-öğretimin kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarına yardımcı olmaktır. Bu vesileyle Kursta öğretim görevlisi olan Değerli Maarif Müfettişlerimize ve diğer görevli arkadaşlarımıza  teşekkür ediyorum. Kursa katılan okul müdürlerimize de başarılar diliyorum.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş