Ensar Vakfı etkinliklerine devam ediyor

Ensar Vakfı İnegöl Şubesi, sportif etkinlikler kapsamında hafta sonu halı saha müsabakası düzenledi. Düzenlenen müsabakanın ardından vakıf binasında yemek ikram edildi.

Yayınlama: 23.12.2014
761
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde birçok etkinliğe imza atan Ensar Vakfı, yeni bir etkinliğe daha imza atarak ailelerin takdirini kazanmaya devam ediyor.

 

AMAÇ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTMAK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ensar Vakfı İnegöl Şube Başkanı Fatih Bayram, “Ensar Vakfı İnegöl Şubesi olarak gençlerimize yönelik yapmış olduğumuz etkinlikler çerçevesinde, pazar günü halı saha maçı tertip ederek, gençlerimize sportif aktiviteler oluşturup, zararlı alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlayarak ailelerin takdirini kazandık. Bu tip etkinliklere çocuklarını göndererek gelecekleri ile daha barışık, aile bağlarının daha kuvvetli olması amaçlayan aileler, Ensar Vakfının bu sebep ile güven, samimiyet ve maneviyat iklimi içerisinde olmasından memnun olmaları bizi sevindirdi. Bundan böyle her hafta sonu öğrenci kardeşlerimiz ile sosyal sportif ve İslami faaliyetlere devam edeceğiz. Etkinlik sonrası ikindi namazını kılıp vakıf binamızda yemek ikram edildi. Tüm gençlerimize ve ilgili hocalarımıza teşekkür ederiz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş