“Yurtlarımız hakkında bilgi paylaşımında bulunduk”

İnegöl İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Mustafa Özrazgat ve yönetim kurulu üyeleri İnegöl İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr İbrahim Canbolat’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan İnegöl İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Mustafa Özrazgat, “İlim Yayma Cemiyeti olarak faaliyetlerimizin çalışma esasları ve yurtlarımız hakkında bilgi paylaşımında bulunduk” dedi.

Yayınlama: 18.04.2014
1.035
A+
A-

İnegöl İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Mustafa Özrazgat ve yönetim kurulu üyeleri İnegöl İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr İbrahim Canbolat’ı makamında ziyaret etti.

 

İNEGÖL’ÜN GELİŞİMİ VE TANITIMINDA FAKÜLTELERİN ÖNEMİNİ VURGULADIK






İnegöl İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Mustafa Özrazgat ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “İlim Yayma Cemiyeti olarak faaliyetlerimizin çalışma esasları ve yurtlarımız hakkında bilgi paylaşımında bulunduk. İşletme Fakültesi Dekanımız ile Fakülte faaliyetleri ve kurumun fiziki yapısı hakkında istişarelerde bulunduk. Görüşmemizde yönetim bilimi ve bilişim sistemleri bölümünün Türkiye’de bir ilk olduğu ve ayrıca uluslararası ticaret bilimi, muhasebe ve denetim bilim dalında İnegöl halkının tezsiz yüksek lisans programlarından faydalanması konusuyla alakalı bilgilendirmesinin öneminden bahsettik. İnegöl İşletme Fakültesi’nin Türkiye’de fakülte olarak 180 İşletme Fakültesinden 28. sırada yer alındığı ve yurdumuzun dört bir yanından öğrencilerin tercih ettiğini dile getirdi. Fakültenin İnegöl’ümüzün sosyo-kültürel açıdan zenginliğine olumlu katkı sağlayacağı; kültürlerin etkileşmesi İnegöl’ün gelişimi ve tanıtımında fakültelerin önemini vurguladık” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş