Akşemsettin’de “Peygamber Sevgisi”

Akşemsettin İlkokulu ve İnegöl İlçe Müftülüğü’nün işbirliğinde düzenlenen program ile öğrencilere “Peygamber Sevgisi” konulu seminer verildi.

Yayınlama: 27.04.2016
795
A+
A-

Akşemsettin İlkokulu Müdürlüğü ve İnegöl İlçe Müftülüğü ortak bir çalışma yaparak öğrencilere “Peygamber Sevgisi” konulu bir seminer gerçekleştirdiler.

 

Seminere İlçe Vaizi Sami Kencik ve Turgutalp Camii İmamı Emin Topçu katıldı. Sami Kencik seminerde Peygamber Efendimizin (sav) alemlere rahmet olarak gönderildiğini, dolayısıyla tüm varlığımızı sevgili Peygamberimize (sav)  borçlu olduğumuzu ve bir Müslüman olarak sevgimizi en başta Peygamber Efendimize (sav) karşı göstermemiz gerektiğini söyledi. Emin topçu ise Peygamber Efendimizi (sav) sevmenin yolunun, onun güzel ahlakını öğrenip yaşamaktan geçtiğini söyledi. Peygamberimizin (sav) çocukları çok sevdiğini ve onlara karşı çok merhametli davrandığını belirten Topçu, insanların da buna karşılık onu çok sevip hiç unutmamamız gerektiğini söyledi.






 

Okul Müdürü Ahmet Demir ise, bu çalışmanın çok verimli geçtiğini, Sami Kencik ve Emin Topçu’nun bir yıl boyunca her ay değerler eğitimi kapsamında okullarına gelerek seminerler verdiklerini, bu fedakârlıklarından dolayı okulu adına çok teşekkür ettiğini söyledi.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş