Simitlerini babalarıyla paylaştılar

İstaş Kentaş Ortaokulu, veli-okul ilişkilerini güçlendirmek, okula velilerin ilgisini arttırmak ve babaların da çocuklarının eğitim hayatında yer almasını sağlamak amacıyla ‘Babamla Bir Simidi Paylaştık’ projesi başlattı.

Yayınlama: 15.03.2014
1.872
A+
A-

İstaş Kentaş Ortaokulu, veli-okul ilişkilerini güçlendirmek ve okula velilerin ilgisini arttırmak amacıyla ‘Babamla Bir Simidi Paylaştık’ projesi başlattı. Proje kapsamında her sabah bir sınıfın öğrencileri, babalarıyla birlikte kahvaltı etme imkanı buldular.

Okulun öğrenci ve velileri ile bir bütün olduğunu vurgulayan Müdür Erdoğan, “Bu projemizle hem velilerimizi okula farklı nedenlerle davet edip bir farkındalık oluşturmaya çalıştık, hem de sanayi şehri olan İnegöl’de çocuklarına özel zaman ayıramayan babalarımızın özel bir zaman diliminde çocuklarıyla hoşça vakit geçirmelerini sağladık. Çocuklarda paylaşımcı anlayışı geliştirmek ve sevdiklerimize zaman ayırmamız gerektiğini vurgulamak istedik. Her sınıf için sabahları bir saatlik bir uygulama gerçekleştiriyoruz. Babaların ve çocuklarımızın gözlerindeki mutlu ifadeler ne kadar doğru iş yaptığımızı bize gösteriyor. Daha sonrada öğrencilerimizden babasıyla bir simidi paylaşmanın onda nasıl duygular uyandırdığını satırlara dökmesini istiyoruz. Geri dönüşlerde çok özel ve çok güzel satırlar buluyoruz buda öğretmenlerimizi ve bizleri mutlu ediyor.  Velilerimiz ise hep çocuklarımızla ilgilenme konusunu annelere bırakıyorduk fakat bugün anladık ki bizlerinde böyle bir yükümlülüğü varmış bu projeden çok mutlu olduk okul yönetimine ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz bundan sonra çocuklarımıza daha çok zaman ayıracağız diyerek duygularını dile getirdiler” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş