Öğrenciler Bursa’yı gezdiler

Özel Nilüfer Safvet Koleji öğrencileri, okul idaresinin katkılarıyla Bilim Merkezi’ni ve Bursa’nın farklı mekânlarını gezdiler.

Yayınlama: 16.04.2014
955
A+
A-

Özel Nilüfer Safvet Koleji öğrencileri, Bilim Merkezi’ni özel rehber eşliğinde gezdiler. Öğrenciler Bursa’da farklı mekânları da gezerek, güzel bir gün geçirdiler.

 

REHBER EŞLİĞİNDE BİLİM MERKEZİ GEZİLDİ






Hayvanat Bahçesi ile başlayan gezide, öğrenciler kendileri için hazırlanan lezzetli yemekleri yedikten sonra Bursa’nın ünlü Botanik Parkı’nda bisiklet sürüp, futbol oynadılar. Toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmeyen öğrenciler, son olarak Bursa’nın gözdelerinden Bilim Merkezi’ni özel rehberler eşliğinde gezme fırsatı buldular.

 

VE KÜLTÜREL DEĞERLERİNİN FARKINA VARMALARINI SAĞLAMAK İSTİYORUZ

Okul öğrencileri, Özel Nilüfer Safvet Koleji öğrencisi olmanın farkını bu gezi ile bir kez daha hissederek yaşadıklarını ifade ettiler. Okul Müdür Yardımcısı Mehmet Sait Sayar, “Biz düzenlediğimiz gezi ve etkinliklerde öğrencilerimizi hem eğlendirmek, hem de bilimsel ve kültürel değerlerinin farkına varmalarını sağlamak istiyoruz. Benzer projelerimiz var.  Yakın zamanda bunları öğrenci ve velilerimizle paylaşmayı düşünüyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş