HEM’DEN SINIRSIZ HİZMET

Her yaş ve birçok branşta İnegöllü vatandaşları meslek sahibi yapan İnegöl Halk Eğitim Merkezi’ndeki kurslarda eğitim alan kursiyerler hem eğleniyorlar hemde öğreniyorlar.

Yayınlama: 24.12.2016
2.976
A+
A-

İnegöl Halk Merkezi ana binasındaki derslikte açılan 4-6 yaş Çocuk Eğitim Etkinlikleri kursuna katılan kursiyerler eğlenmenin ve öğrenmenin tadını çıkarıyorlar.

 

4-6 yaş arası çocukların eğlenerek gelişimlerinin sağlıklı bir şekilde sağlanması için açılan 4-6 yaş Çocuk Eğitim Etkinlikleri kursunda eğitim alan 15 kursiyerler hem eğleniyor hemde önemli bilgiler ediniyorlar.






 

9 Kasım 2016 tarihinde başlayan kursa katılan 15 kursiyer, Bireysel, Psiko Motor, bilişsel, dil, sosyal, duygusal, ahlak gelişimleri, süt, oyun ve okul donanımı, oyun etkinlikleri, uyum eğitimlerini teorik öğrenmelerinin yanı sıra, pratikte de çeşitli çocuk oyunları öğreniyorlar.

 

Çocukların gelişimleri için gereken bütün eğitimleri almaya devam eden kursiyerler, zaman zaman eğlencelerle güzel anlar yaşıyorlar.

 

15 Haziran 2016 tarihinde sona erecek kursu başarı ile tamamlayıp belgelerini alacak olan kursiyerler, kreş ve özel anaokullarında çalışma imkânı da bulacaklar.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş