Kız İmam-Hatip’te ağaç dikme şenliği

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında İnegöl Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, İnegöl Belediyesi ve İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü’nün ortak çalışması olarak, İnegöl Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin bahçesinde ağaç dikme şenliği düzenlendi.

Yayınlama: 03.04.2014
5.572
A+
A-

Ağaç dikimi öncesinde İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü Şefi Orman Mühendisi Mahmut Türkün tarafından okul öğrencilerine Ağaç ve Orman üzerine seminer verildi.

 

Seminerin ardından okulun tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla okul bahçesine Erguvan, İğde, Ladin, Sedir, Ihlamur ve Akçaağaç gibi ağaçlardan oluşan toplam 25 ağaç dikimi gerçekleştirildi.






 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İnegöl Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Ömer Kaban, “Bugün burada ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında İnegöl Belediyesi, İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü ve okulumuz işbirliği ile Okulumuz bahçesini güzelleştirmek amacıyla bahçemize değişik türlerde her sınıf, öğretmenler, okul idaresi, okul kantini ve okul aile birliği adına birer ağaç dikimi gerçekleştirdik. İnegöl Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin toplumda sosyal sorumluluk ve çevre bilincini geliştirmek için yürüttüğü projeler ve çalışmalar bu etkinliğimizle birlikte hızla devam etmektedir. Bu etkinliğimizin gerçekleştirilmesinde bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen İnegöl Belediyesine, İnegöl Orman İşletme Müdürlüğüne, okul aile birliğimize,  idareci ve öğretmen arkadaşlarıma ve tüm öğrencilerime teşekkür ediyorum.’’ dedi.

           

             



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş