Koç’u puzzle heyecanı sardı

Vehbi Koç İlköğretim Okulu 2-J sınıf öğretmeni Ahmet Tunç öncülüğünde sınıf öğrencilerine ve velilerine yönelik olarak gerçekleştirilen ‘Puzzle’ yarışması keyifli ve bir o kadar da heyecanlı anlar yaşattı.

Yayınlama: 19.01.2015
854
A+
A-

Yarışmanın sonunda birinci Arda Duman’a, ikinci İbrahim Ethem Şimşek’e ve üçüncü Doğu Çetin’e kupaları ve ödülleri takdim edildi.

 

BU ÇOCUKLARLA NE KADAR GURURLANSAK AZDIR






Yarışmaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan 2-J sınıf öğretmeni Ahmet Tunç şöyle konuştu: Bugün bir etkinlikle daha sizlerle birlikteyiz. Hepiniz hoş geldiniz, gücümüze güç kattınız. Çocuklarımızın akademik başarılarını artırırken sosyal etkinliklerden de geri kalmıyoruz. Biliyoruz ki çocuklar sosyalleştikçe özgüven kazanırlar. Özgüveni gelişen çocuk akademik olarak başarılı olur. İşte bu bağlamda geçmiş günlerde velilerimizin katılımıyla sınıf etkinlikleri, veli ev ziyaretleri, babalarla her hafta halı saha maçı, her Perşembe günü veli görüşmesi, düğünde, cenazede, bayramda kısacası bir öğretmenin olması gereken yerden fazla sizlerle var olmaya çalıştık. Bugün de ailelerin çocuklarıyla birlikte katıldığı ‘Puzzle’ yarışmasını yapıyoruz. Hem eğlenelim hem de yarışalım istedik. Tabi kazananı da dostça tebrik etmeyi unutmadan… Daha geçen hafta Yozgat ili yer köy ilçesine ‘Bir kalem, bir selam sal’ sloganı ile kırtasiye yardımı gönderen bu minik yürekler aynı zamanda sosyal sorumluluk sahipleri. Bazen her şey kitaplarda yazmayabilir. Bu çocuklar bu davranışlarıyla hayat okulundan da pekiyi ile mezun olacaklar. Bu çocuklarla ne kadar gururlansak azdır. Tabi en büyük itici gücümüz siz değerli velilersiniz. Yarışmaya gönüllü 17 ailemiz katılıyor. Her aile öğrencisiyle birlikte en fazla 3 kişiyle katılabilirler. Puzzle’ı ilk tamamlayan aile birinci olacaktır. Bu yarışmadaki amaç ‘Birlikte kuvvet doğar’ atasözünden kolay çıkarak birlikte neleri başarabileceğimizi anlatmaktır. Dereceye giren ailelerimizi ödüllendireceğiz. Tüm ailelere de katılım belgesi takdim edeceğiz. Tüm ailelerimize katıldıkları için şimdiden teşekkür ediyorum. Sevgili çocuklar siz de eğlencenin tadını çıkarın. Bir sonraki etkinlikte görüşmek üzere, sağlıcakla kalın.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş