Kitap kurtlarının ödülü Ankara oldu

Doğa Koleji’nde 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında Türkçe zümresi tarafından başlatılan ‘’Her Hafta Bir Kitap Okuma’’ etkinliğinin kazananları belirlendi. Yapılan sınavların ortalamaları alınarak belirlenen kazananların ödülü ise Ankara gezisi oldu.

Yayınlama: 21.05.2015
697
A+
A-

Türkçe öğretmenleri Gülistan Coşkun ve Özlem Günay ile Ankara’yı keşfe çıkan öğrenciler, Başkent Öğretmen Evi, Ankara Kalesi, Birinci Meclis, Anıtkabir, Altınpark ve Feza Gürsey Bilim Merkezi’ni gezdi.

 

Keşfe Başkent Öğretmen Evi’nde kahvaltı ile başlayan öğrenciler, Ankara Kalesinden görülen eşsiz Ankara Manzarasının tadını çıkardı. Buradan Birinci Meclise geçen kazananlar, burada hem gururlandı hem de Sosyal Bilgiler dersinde anlatılan konuların mekalarını görme fırsatı yakaladı. Sıra Ata’nın huzuruna çıkmaya gelince büyük bir coşku yaşayan öğrenciler, Anıtkabir’de askerlerin nöbet değişimini de izleme şansını buldu. Ayrıca rehber eşliğinde müzeleri de gezdiler. Altınpark’ta doyasıya eğlenen çocuklar,  Feza Gürsey Bilim Merkezindeki öğretici deneylerle gezi sırasında bile bilgi edinmeye devam ettiler. Günü güzel bir akşam yemeği ile tamamlayan öğrenciler, verdikleri emeklerin karşılığını almanın haklı gururunu yaşadı.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş