Mesudiye Ortaokulu Eylül’e hazır

İl Özel İdare tarafından Mesudiye Mahallesinde yapılan Mesudiye Ortaokulu’nun inşaatında çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. İnşaatı yerinde inceleyen İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, Mesudiye Ortaokulu’nun yeni eğitim öğretim dönemine yetişeceğini söyledi.

Yayınlama: 05.06.2014
1.078
A+
A-

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ve Destek Hizmetlerinden Sorumlu Şube Müdürü Mustafa Karaarslan inşaatı devam etmekte olan Mesudiye Ortaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk şunları söyledi: 4+4+4 Kanunu gereği ilçemizdeki okullarımızın dönüşüm çalışmaları devam etmektedir. Mesudiye Mahallesinde 2 Okulumuz vardı bilhassa Cemil Sönmez İlköğretim Okulu ihtiyaçlara cevap verememekteydi. Bundan dolayı bu mahallede bir okul ihtiyacı elzemdi. Yaptığımız girişimler neticesinde bölgemizde mevcut bulunan yaklaşık 5200 m2 24 derslikli ortaokul inşaatı büyük bir hızla devam etmektedir. Müteahhit firma yetkilileri ile görüştüm Ağustos ayı içerisinde inşaatı bize teslim edecekler. Bizimde okulun donatımı ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Bölgemizde son sistem A kalite okulumuz daha olacaktır. Cemil Sönmez Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerin tamamen bu okula nakilleri yapılacaktır. Mesudiye İlköğretim Okulu öğrencilerin de ortaokul kısmı kademeli olarak yeni yaptığımız Mesudiye Ortaokuluna geçiş yapacaktır. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum mahallemize ve İnegöl’ümüze hayırlı uğurlu olsun.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş