Minik yüreklerden dev destek

Güldalı Anaokulunun yılsonu mezuniyet gecesi, Cuma akşamı Anfi Tiyatro’da gerçekleştirildi. Gecede toplanan gelir İHH İNİYAD aracılığıyla Bosna’da ki yetimler ve afetzedelere gönderilecek.

Yayınlama: 16.06.2014
682
A+
A-

Güldalı Anaokulunun yılsonu mezuniyet gecesi, Bosna’daki sel felaketinden etkilenen afetzedeler ve yetim kalan çocuklar için de umut oldu.

 

Grup Hira konseri ile başlayan program, daha sonra miniklerin gösterileri ile devam etti. Öğrenciler ‘İstiğfar duası’, ‘Ezbere Fetih süresi’, ‘İstiklal Marşının 10 kıtası’  ‘Esma-ül Hüsna’ ‘Peygamberler Rondosu’ ve ‘Yetim Kız İlahisi’ni başarıyla seslendirdiler.






 

Programda hayırseverler tarafından bağışlanan eşyalar, Bosna’daki sel felaketinden etkilenen afetzedeler ve Bosnalı şehit çocuklarına yardım amacıyla gerçekleşen kermeste satıldı. Elde edilen gelirin yetimlerin yanı sıra afetzedelere de gönderileceği kaydedildi.

 

BELEDİYEDEN SUDAN’DA İFTAR

Programda emeği geçen Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a da plaket takdim edildi. Burada kısa bir selamlama konuşması yapan Aktaş şunları dile getirdi: Öğrencilerimizi büyük bir mutlulukla ve gururla takip ettik. Bunların hepsi anaokulu öğrencileri ama İmam Hatip’te dahi Fetih süresini ezbere okuyacak öğrenci çok azdır. Çocuklarımıza hayırlı, faydalı güzel şeyler verirseniz böyle güzellikler ortaya çıkıyor. Kötü şeyleri yüklerseniz de sonuçları ortada. Özellikle çocuklarımızla bu dönemde çok ilgilenmek lazım. Çocuk alacağının alacağını 0-6 yaş arasında alıyor. Biz hele bir büyüsün diyoruz. İlk, orta liseyi bitirsin diyoruz iş işten geçiyor. Bu güzel çalışmada emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Bu işin bir de Bosna’ya yardım ayağı da var.  İnegöl’den de TIR’lar yolladık. Yollamaya da devam edeceğiz. İnegöl birçok konuda olduğu gibi bu konuda da duyarlı davrandı. Bu güzel kardeşlerimiz de Bosna’ya yardım eli uzatıyorlar. Biz de Belediye olarak Kosova’da, Bosna’da, Batum’da iftarlar veriyoruz. Bu sene Sudan’ı da ekledim. İhtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine iftar vereceğiz. Tüm dünya bize bakıyor. Her yere bu ülke insanı el uzatıyor.

 

İHH İNİYAD Başkanı Fikret Bayram ve Bosna Hersek Derneği eski Başkanı Nevzat Sert de programda kısa birer selamlama konuşması yapıp Bosna’daki felakete dikkat çektiler. Program, yine miniklerin gösterileri ile devam etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş