Okyanus’ta miniklerin yarışı

İnegöl Okyanus Koleji, 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği yetenek değerlendirme sınavını başarıyla tamamladı.

Yayınlama: 16.05.2016
1.034
A+
A-

İnegöl Okyanus Koleji, ilçe eğitimine değer katmaya devam ediyor. 30 Nisan-1 Mayıs tarihlerinde yaptığımız 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıflar bursluluk sınavından sonra 14 Mayıs Cumartesi günüde 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen yetenek değerlendirme sınavı başarı ile tamamlandı.

 

620 ÖĞRENCİ TER DÖKTÜ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kurum Müdürü Erdoğan Kızmaz, “Bursa’nın sosyal, sportif ve eğitim donatıları açısından en güzel şartlara sahip olan İnegöl Okyanus Koleji iddialı bir şekilde 2016-2017 eğitim öğretim yılına hazırlanmaktadır. Sınava katılan 620 öğrenci sınavlarda yeteneklerini sağlıklı bir şekilde göstermişlerdir. Sınavlarımız 21 Mayıs Cuma gününden itibaren şehir merkezindeki ofisimizden öğrencilere karne verilerek bilgilendirme yapılacaktır. Şehir merkezine bin 900 metre uzaklıkta olup şehir gürültüsünden uzak, havası, dağ suyu ve tabiat güzelliğiyle, bununla beraber deneyimli yönetici, öğretmen ve personel kadrolarıyla öncelikle Bursa genelinde daha sonra Türkiye’de dereceler elde etmeye ve Okyanus markasına uygun başarıları ortaya koymaya hazır bulunuyoruz. Tüm velilerimizi Deydinler Mahallesi girişindeki kampüsümüzü ziyaret etmeye ve öğrenciler ile ilgili görüşme yapmak üzere şehir merkezindeki ofise davet ediyoruz. Sınava katılan sevgili yavrularımıza başarılar dilerken, bizi tercih eden, çocuklarını Okyanus Koleji sınavına gönderen tüm velilerimize teşekkür ederiz. Kayda değer ne varsa Okyanusta…” ifadelerini kullandı.

 

HABER: Uğur KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş