Safvet başarılarına bir yenisini daha ekledi

Özel Nilüfer Safvet Koleji, İngilizce eğitimindeki başarısına bir yenisini daha ekledi. İngilizce takdim kategorisinde 121 projenin başvurduğu ve sadece 30 projenin finale kaldığı Sosyal Bilimler Olimpiyatı’nda Nisa Ülkü Ak isimli Safvet Koleji öğrencisi, başarısını Bronz madalya ile taçlandırdı.

Yayınlama: 24.04.2014
1.078
A+
A-

Türkiye’nin 60 ilinden katılımın olduğu bu olimpiyatta, İnegöl’ü ve Bursa’yı temsil eden tek öğrenci olarak Nisa Ülkü Ak Safvet Kolejine bu haklı gururu yaşattı. Değişen Yeme Alışkanlıkları (Changing Eating Habits) isimli projesini İngilizce takdim eden öğrenci, günümüzün en büyük sorunlarından olan obezitenin sebeplerini, sonuçlarını ve çözümlerini ortaya koydu.

 

Okulun İngilizce öğretmeni Seda Büyükkardeşler, öğrencisi ile birlikte yürüttükleri gayretli ve sabırlı çalışma sürecinin sonunda madalya almanın ve öğrencilerinin İngilizce’yi etkili bir şekilde konuşabildiğini görmenin harika bir duygu olduğunu söyledi. Türkiye’nin dört bir köşesinden birçok öğrencinin  katıldığı bu olimpiyatın,  “İngilizce Türkiye’de öğrenilemez”  tabusunu da yıktığını düşündüğünü belirten Büyükkardeşler, “İhtiyacımız olan sadece ilgi ve gayret” ifadelerinde bulundu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş